Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού στο basketnews:

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ρεάλ: «Κάθε φορά που πας στο Final Four, ο στόχος είναι να κερδίσεις, όχι απλώς να είσαι εδώ. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς όλη τη σεζόν. Είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Για τον μικρό τελικό με την Φενέρ: «Για μένα, είναι ένα άχρηστο παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς νόημα, μπορεί να έχεις τραυματισμούς. Δεν είναι σαν τις εθνικές ομάδες όπου έχεις το χάλκινο μετάλλιο. Η Euroleague είναι κάτι που απλά κερδίζεις ή χάνεις».

Για το τι έλειπε από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω. Πέρυσι, προφανώς φτάσαμε πολύ κοντά. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μόνο κακή τύχη, αλλά ήταν ένα παιχνίδι μίας κατοχής που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως το σκεφτεί ο προπονητής, ίσως το σκεφτεί ο οργανισμός. Ίσως λείπουν κάποια κομμάτια».

Για το ποιος θα κερδίσει τον τελικό: «Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Μερικές φορές, έχεις μια καλή ή μια κακή μέρα. Πιστεύω ότι αν η Ρεάλ Μαδρίτης που είδαμε την Παρασκευή παίξει έτσι στον τελικό, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ότι έχει και χαρακτήρα.

Κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς τους. Έχουν επίσης πολύ ταλέντο, και έχουν σουτέρ. Άρα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να παίξει με τον ίδιο τρόπο που έκανε με εμάς. Αν έπρεπε να προβλέψω, η Ρεάλ θα κερδίσει, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Για τον Λεσόρ και τις χαμένες βολές: «Δεν το έχουμε συζητήσει. Γνωρίζοντας τον, ξέρω ότι είναι απογοητευτικό και για αυτόν».