Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έκανε την έκπληξη και σύμφωνα με το «Sky» της Γερμανίας ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος τεχνικός της Μπέρνλι έχει δώσει τα χέρια για συμβόλαιο 1+1 χρόνια με τη βαυαρική ομάδα και μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Μαξ Εμπερλ, σχεδιάζουν τη νέα Μπάγερν.

Στα σχέδια αυτά, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «sun», είναι δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι: Ο Τζακ Γκρίλις και ο Τζος Στόουνς! Ο Γκρίλις δεν βρήκε φέτος το ρυθμό του, μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό, και έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτιμούσε τον Ζερεμί Ντοκού για το αριστερό άκρο της επίθεσης των «πολιτών».

Ο Γκρίλις ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το treble την περασμένη σεζόν, αλλά οι επιδόσεις του φέτος ήταν απογοητευτικές με μόλις τρία γκολ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ο Καταλανός κόουτς έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών, για να χρηματοδοτήσει την απόκτηση παικτών στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός από την Μπάγερν και η Αστον Βίλα έχει προσεγγίσει τη Σίτι και θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον Αγγλο σταρ. Ο 28χρονος διεθνής άσος έχει εβδομαδιαίες αποδοχές 330 χιλιάδες ευρώ, από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποκτήθηκε αντί 110 εκατ. ευρώ από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.