Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται η επιλογή της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον τελικό με τον Άρη.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τη «μάχη» (25/5, 20:30) με τους «κίτρινους» στο Πανθεσσαλικό με έπαθλο το Κύπελλο Betsson ολοκληρώνεται σήμερα στον Βόλο και μετά το τέλος της προπόνησης θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα που θα έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Κόντης. Το «τριφύλλι» ταξίδεψε με 29 παίκτες και από αυτούς θα μείνουν 20.

Αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις για τον εξής απλό λόγο. Βάσει του κανονισμού θα πρέπει να συμπεριληφθούν δύο παίκτες κάτω των 19 ετών και συνεπώς θα μείνουν κάποιοι βασικοί εκτός. Παράλληλα, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν τον κορμό του «τριφυλλιού» είναι πιθανόν να μπουν στο… κάδρο ο Σένκεφελντ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Τερίμ εδώ και καιρό, αλλά και ο Αϊτόρ. Με τον Ολλανδό στόπερ, αλλά και τον Ισπανό άσο να θέλουν να αποδείξουν πράγματα έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Τούρκο τεχνικό.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, υπάρχει ένα ερωτηματικό. Το αν θα αγωνιστεί βασικός στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε για αυτό το ματς ζει και αναπνέει εδώ και καιρό. Διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Γερεμέγεφ και το πιθανότερο σενάριο είναι οι υπόλοιποι 10 να είναι εκείνοι του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού κάτω απ’ τα δοκάρια ο Ντραγκόφσκι αντί του Λοντίγκιν. Οι δύο γκολκίπερ έχουν σημαντική συμβολή στην πορεία των «πράσινων» στη διοργάνωση, με τον πρώτο να ντύνεται «σούπερμαν» απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον δεύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό.