Ο Κάρλο Αντσελότι, τεχνικός της Ρεάλ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ. Ο ίδιος, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν επιθυμεί να χαρακτηρίσει την ομάδα του ως φαβορί και αντιλαμβάνεται ότι για να έρθει ο τίτλος οι Μαδριλένοι θα πρέπει να υποφέρουν.

Ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν από το ραντεβού του μεγάλου τελικού (1/6) του UEFA Champions League της Ρεάλ απέναντι στην Ντόρτμουντ. Ο Ιταλός, υπογράμμισε ότι οι Μαδριλένοι δεν οδεύουν στον τελικό υπό την σκέψη ότι είναι φαβορί καθώς αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα του θα πρέπει να “υποφέρει” προκειμένου να αγγίξει αυτήν την κατάκτηση.

Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όσο για το να είμαστε φαβορί, δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έδειξαν αφοσίωση και χαρακτήρα.”

Για το αντίπαλο δέος της βασίλισσας, την Ντόρτμουντ ο Αντσελότι εξήρε την μαχητικότητα και την προθυμία που επέδειξαν οι Βεστφαλοί για να φτάσουν στον τελικό.

Είναι μια γρήγορη ομάδα στην κορυφή, με έμπειρους και νέους παίκτες. Αυτό όμως που μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή, ειδικά απέναντι στην Παρί, είναι η στάση και ο αγώνας και στα δύο παιχνίδια. Η επιθυμία να φτάσουν σε αυτόν τον τελικό“.

Ο επικεφαλής στο τιμόνι του πάγκου των “μερένγκες” θα οδηγήσει την Ρεάλ στην διεκδίκηση του 15ου τίτλου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτών του.

“Ο κρύος ιδρώτας έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι αρκετά φυσιολογικό, έρχεται σε κάθε αγώνα. Έχω ωστόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είναι σε λειτουργία Champions League.”, υπογράμμισε ο 64χρονος τεχνικός.