Σέρχιο Τεχέρα λοιπόν! Ο Ισπανός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για τη σεζόν 2024-25 και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Νταβίντ Γκαγιέγο.
Ο 34χρονος μέσος, ήταν βασικός πυλώνας στην περσινή Ανόρθωση καθώς κατέγραψε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα όλα βρισκόμενος στην αρχική 11άδα, δίνοντας και τρεις ασίστ. 
Το…αρνητικό του κατά τη λήξασα σεζόν ήταν οι πολλές κίτρινες που δέχθηκε. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος είδε 10 κίτρινες κάρτες, ενώ την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-23 όταν ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας της Αμμοχώστου τον Ιανουάριο, δέχθηκε έξι.
Ο Τεχέρα, στην περσινή «Κυρία» αγωνιζόταν ως 8άρι, δίπλα από τον Τιουνέ που ήταν ο ανασταλτικός μέσος και πίσω από τον Γκερέρο που χρησιμοποιείτο στη θέση «10».
Μάλιστα, όταν ο τελευταίος ήταν τραυματίας κι έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα, ο «ιθύνων νους» για το παιχνίδι της Ανόρθωσης ήταν ο 34χρονος, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού εν τη απουσία του Αρτυματά.
Η αξία του κι η ποιότητά του δεν αμφισβητούνται και πλέον βάζει τα γαλαζοκίτρινα για-τουλάχιστον-ένα έτος, με σκοπό να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, κύπελλο κι ευρωπαϊκή διάκριση.

Θράσος Δημητρίου