Οι δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Ομόνοια για την 8η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Αναλυτικά:

«Ξεχωριστή ημέρα σήμερα. Σπουδαία νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση στους ώμους μας. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος από τους παίκτες μου. Θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος και είναι κάτι που αξίζουμε. Συνεχίζουμε να πιέζουμε, κοιτάμε την συνέχεια για τα δυο ματς που απομένουν. Δεν είναι ώρα για κομπλιμέντα αλλά για επιτεύγματα. Κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος και συνεχίζουμε. Είναι ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς. Δεν παίζαμε μόνοι μας σήμερα. Είναι ματς που πρέπει να διαχειριστείς την ψυχραιμία σου και την καλή ψυχολογική κατάσταση μέσα στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που είμαι στο στρατόπεδο των νικητών γιατί όλα κρέμονται σε ένα νήμα. Μην ξεχνάμε ότι τα ματς στα πλέι οφ κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πέρασε σε εμάς το παιχνίδι και ήταν σημαντικό. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό».

Για το ότι όλα δείχνουν τελικό πρωταθλήματος επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ: «Είμαστε εδώ, με όλα τη ψυχή και το πνεύμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε ένα ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα».