Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

-Για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό με τον Απόλλωνα: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς κι ένα από τα σημαντικότερα των τελευταίων χρόνων. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο θεσμό. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Είναι το κίνητρο για ένα τρόπαιο αλλά και για έξοδο στην Ευρώπη. Πρέπει να δείξουμε πάθος και συγκέντρωση, να αποφύγουμε τη χαλαρότητα που δείξαμε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα με την ΑΕΚ».

-Τα αγωνιστικά: «Είναι εκτός ο Ικόκο και ο Μελούσο, που θα μείνει έξω για τρεις βδομάδες. Θα φανεί αν ο Τουμάσι θα είναι στην αποστολή, εξαρτάται από τον προπονητή. Είναι το μοναδικό ερωτηματικό».

-Για τον κόσμο: «Θα είμαστε αδικαιολόγητοι ως Παφίτες αν δεν σπάσουμε το φράγμα των 5000. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ναι, έχουμε πάρει περίπου 50 επιστολές για να μπορέσουν να φύγουν νωρίτερα από τη δουλειά τους».