Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την σημαντική νίκη των «γαλαζοκιτρίνων επί του Άρη και την συνέχεια της μάχης του πρωταθλήματος.

«Από την στιγμή που προηγηθήκαμε, με την εμπειρία και την ποιότητα τα κατάφεραν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας. Έχει καιρό να δω το ΑΠΟΕΛ κόντρα σε μεγάλες ομάδες και να μην ανησυχώ ιδιαίτερα την ώρα του αγώνα. Από την στιγμή που προηγήθηκε, ο Άρης δεν κατάφερε να ασκήσει πίεση».

Τι ξεχώρισες από το παιχνίδι και τη νίκη του ΑΠΟΕΛ: «Ο Σαρφό όσο έπαιξε ήταν εξαιρετικός. Συμφωνώ και με τους περισσότερους που λένε ότι ο Κβιλιτάια έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Προσπάθησε και άλλες φορές να το κάνει, αυτή την φορά ήταν τέτοια η προσπάθεια».

Αποδείχθηκε λάθος ο παραγκωνισμός του Σαρφό; «Είπα ξανά ότι ο Σαρφό ίσως να ήταν ο παίκτης του πρωταθλήματος. Όταν έχει έναν τέτοιο παίκτη προσπαθείς να τον φέρεις με το μέρος σου και να έχει ρόλο στην ομάδα. Με την χθεσινή εμφάνιση του έδειξε πόσο πολύτιμος είναι και μπορεί αν αποδειχθεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια»

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάμε σε… τελικό πρωταθλήματος: «Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ευνοεί η ισοπαλία εκτός αν η Ανόρθωση νικήσει ή φέρει ισοπαλία με την ΑΕΚ και νικήσει το ΑΠΟΕΛ και τελειώσει το πρωτάθλημα».

Τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια: «Φυσικά είναι δύσκολο, πάντα το ΑΠΟΕΛΟμόνοια είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η Ομόνοια είναι σε καλή περίοδο, μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν πλέον ρόλο. Θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Πως βλέπεις την ΑΕΚ σαν ομάδα; «Η ΑΕΚ είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος σε όλες τις γραμμές. Εμπέδωσαν πολύ καλά τον τρόπο που αγωνίζονται, ξέρει ο κάθε ένας τον ρόλο του, έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται. Θα είναι ένας αγώνας μιας ομάδας όπως το ΑΠΟΕΛ που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ που ξέρει να παίξει με αυτοπεποίθηση και να κρατήσει μπάλα. Το δυνατό σημείο της ΑΕΚ είναι το δικό της παιχνίδι και του ΑΠΟΕΛ πως να μην αφήσει τον αντίπαλο».