Ο Αλί Κοτς στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν.

Με πάνω από 25.000 οπαδούς πραγματοποιήθηκε στο Σουκρού Σαράτσογλου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, μετά τα γεγονότα στην αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ. Ο Αλί Κοτς στην ομιλία του τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν.

“Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Η άποψη ότι δεν πρέπει να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα έχει γίνει κυρίαρχη. Δεν σκεφτόμαστε να ‘παγώσουμε’ τις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο” ανέφερε ο Αλί Κοτς.

“Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος. Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλί Κοτς, ο οποίος επιτέθηκε παράλληλα και στον αντιπρόεδρο της Γαλατάσαραϊ.

Μάλιστα, προβλήθηκε και VIDEO με γεγονότα και επεισόδια προηγούμενων χρόνων στα οποία θεωρούν στη Φενέρμπαχτσε ότι αδικήθηκαν, κυρίως από την Γαλατάσαραϊ ή από τις Αρχές, ενώ ολοκληρώθηκε με όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ. Το συγκεκριμένο VIDEO εστάλη στην UEFA και την FIFA.