Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης, συνεπεία πτώσης από ύψος, οφείλεται ο θάνατος του αλλοδαπού που έπεσε στο κενό στη Λεμεσό, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας που έχασε τη ζωή του, μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο τραυματίστηκε, προσπάθησαν να διαφύγουν κατά την είσοδο του κλιμακίου της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στο διαμέρισμα για έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο αλλοδαποί προσπάθησαν να διαφύγουν και ο ένας πήδηξε από παράθυρο και κατέληξε σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο δεύτερος πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και έπεσε σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Για το συμβάν συνεχίζουν να εγείρονται ερωτήματα αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διενεργήθηκε ο έλεγχος από πλευράς Αστυνομίας σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, με την Επίτροπο Διοικήσεως να χαρακτηρίζει την ενέργεια του θύματος, ως «πράξη απελπισίας».