Ήταν αναμενόμενο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” του Conference League πλέον είναι και οριστικό καθώς η Stoiximan Super League αποφάσισε να πάει μια εβδομάδα πίσω η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο στις 12/5 αλλά στις 19 Μαΐου με την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Όσο για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το οποίο είχε οριστεί για την 1/5 αλλά δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στις 2/5 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/5.

Επίσης αναβλήθηκε και όλη η 9η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 8/5, καθώς στις 9/5 υπάρχει η ρεβάνς των ερυθρόλευκων με τους Άγγλους και όλη η 9η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 15/5.

Ενώ ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη που ήταν προγραμματισμένος για τις 18/5 θα πάει και αυτός μια εβδομάδα πίσω και αναμένεται να διεξαχθεί στις 25/5.

Οι ομάδες αποφάσισαν δια περιφοράς να δώσουν τη συγκατάθεση τους στο νέο πρόγραμμα της Super League και μέσα στη μέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από πλευράς της λίγκας.

Πλέον το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 24 Απριλίου (7η αγωνιστική)

Κυριακή 28 Απριλίου (8η αγωνιστική)

Κυριακή 12 Μαΐου (Εξ αναβολής 5η αγωνιστική)

Τετάρτη 15 Μαΐου (9η αγωνιστική)

Κυριακή 19 Μαΐου (10η αγωνιστική)