Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 17χρονος κάτοικος Παραλιμνίου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ, σε οδική σύγκρουση, που συνέβη στην Αγία Νάπα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και 18χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα. Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 18χρονος. Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και οι δύο επιβάτες της να τραυματιστούν.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα πλευρών και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της κατάστασης της υγείας του διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.