Επετεύχθη πλειοψηφία και πλέον όλα… κρίνονται στη Φενέρμπαχτσε! Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, υπάρχουν περισσότερα από 25 χιλιάδες μέλη του συλλόγου που δίνουν το παρών στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και αναμένεται να αποφασίσουν για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των 22.588 μελών που ήταν και ο προαπαιτούμενος βάσει της προκήρυξης του συλλόγου έχει ξεπεραστεί με χαρακτηριστική ευκολία. Πλέον, θα ψηφίσουν με ψηλά τα χέρια από τις κερκίδες στα αιτήματα που θα πέσουν στο τραπέζι.

Ένα από αυτά είναι και η αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα μετά από τα απίστευτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπατσε. Εφόσον, μάλιστα, παρθεί τέτοια απόφαση, τότε ενδέχεται να υπάρξουν αλυσιδωτές τιμωρίες και ποινές τόσο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «8» του Europa Conference League, όσο και για το τουρκικό ποδόσφαιρο συνολικά.

«Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα», αναφέρει ένα τεράστιο πανό στήριξης του κόσμου προς τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ίδιο συνέβη και για τον Οσάγι-Σάμουελ ο οποίος αντιμετωπίζεται ως ήρωας! Μαζί με τον Νιγηριανό βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές στο συνέδριο, μεταξύ αυτών και ο Φρέντι Καντίογλου.

«Αγαπητά μέλη του συνεδρίου της Φενέρμπαχτσε, του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στον κόσμο, σας χαιρετίζουμε όλους με την πιο ειλικρινή μας αγάπη και τον σεβασμό μας. Σήμερα, είμαστε συγκεντρωμένοι για μια ημέρα που είναι πολύ σημαντική για την ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας και θα λέγεται περήφανα από γενιά σε γενιά. Ζούμε μια ημέρα ορόσημο στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού. Να το θυμάστε αυτό, κάθε αδικία εναντίον μας, είναι αδικία για την Τουρκία. Κάθε άνοδος της Φενέρμπαχτσε είναι άνοδος και της Τουρκίας. Σήμερα, αδικίες για άλλη μια φορά. Θα τις αντιμετωπίσουμε όλες», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος, Ερόλ Μπιλετσίκ.