Ο Ανδρέας Σάντης, πρόεδρος της Ανόρθωσης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, και αναφέρθηκε μέσα σε άλλα, στον Χρίστο Πουλλαΐδη και γιατί δεν έγινε ακόμα η μεταβίβαση των μετοχών.
Αναλυτικά:
«Ο κ. Πουλλαΐδης βρισκόταν μακριά, δεν ήταν πάντοτε εδώ. Ήταν σε μια περίοδο 8-10 χρόνων με σχήματα που δεν βοήθησαν. Αλλά δεν μπορούμε να μην τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του. Δεν υπάρχει πρόεδρος στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια που να μην δέχθηκε κριτική, από τον επίτιμο πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου. Ο κ. Πουλλαΐδης ξεκαθάρισε προ πολλού ότι η συνεισφορά του ήταν μέχρι τη μέρα που αποχώρησε. Δεν είναι σωστό να τρέχουμε στον κ. Πουλλαΐδη όποτε παρουσιάζεται πρόβλημα. Θεωρώ ότι άλλαξαν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Χρειάζεται να έρθουν άνθρωποι, να μπουν λεφτά για να προχωρήσει η Ανόρθωση. Εμείς θα προχωρήσουμε σε διακανονισμούς για να αποφύγει η Ανόρθωση τα χειρότερα.
-Γιατί δεν έγινε ακόμη η μεταβίβαση των μετοχών: «Διότι είναι τώρα μεταξύ των δικηγόρων της Ανόρθωσης και του κ. Πουλλαΐδη για να ολοκληρωθεί το έντυπο».