Απόλυτα ευχαριστημένος με την ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ να ξαναπατήσει παρκέ μετά από 7 μήνες, εμφανίστηκε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου του βορρά»!

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο, «Μακεδονία», λίγο πριν τις 20:30, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγαλύτερη «βόμβα» των τελευταίων ετών από πλευράς «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ερωτηθείς για τη νέα του ομάδα, απάντησε πως μόνο καλά πράγματα έχει ακούσει για τον σύλλογο, ενώ, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ:

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «H Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες στη λίστα μου που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και έχω αυτή την ευκαιρία».

Για το τι ήξερε και τι έμαθε για την ομάδα: «Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το κίνητρό του και τον βασικό του στόχο: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα: «Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις».