Ο Άρης την έριξε από τη… θέση της Ευρώπης και τρεις μήνες μετά θέλει να το κάνει αυτή κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές.
Η τελευταία φορά που η Ομόνοια βρέθηκε σε θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος ήταν στις 8 Ιανουαρίου όταν εκείνη την ημέρα ηττήθηκε από τον Άρη και από την 3η θέση έπεσε στην 4η.
Ήταν σε θέση Ευρώπης από την 14η αγωνιστική όταν νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα και ανέβηκε στην 2η θέση. Έμεινε 2η και μετά την 15η αγωνιστική όταν νίκησε την Καρμιώτισσα, ενώ η ήττα από το ΑΠΟΕΛ 3-0 την έριξε στην 3η θέση. Ακολούθησε η νίκη 3-1 επί της ΑΕΛ που την διατήρησε στην 3η θέση μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής για να φτάσουμε στην ήττα από τον Άρη στην 18η.
Τώρα είναι ευκαιρία για την Ομόνοια… να πάρει το αίμα της πίσω καθώς βαθμολογικά μπορεί να ρίξει αυτή τον Άρη από την 3η θέση και να βρεθεί αυτή εκεί τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη μπήκε στην τελική ευθεία. Ο Μάθιους είναι εξαιρετικά αμφίβολος σε αντίθεση με τον Σιπριάνο ο οποίος φουλάρει και θα είναι πανέτοιμος. Εκτός θα είναι δεδομένα και ο Άνταμ Λανγκ.

Χρίστος Χρίστου