Ναι, ήταν ο μοιραίος της Ομόνοιας. Ναι, έχασε το πέναλτι και-όπως αποδείχθηκε-ήταν αυτός που όρισε το αποτέλεσμα. Ναι, δεν ήταν στα καλύτερά του, ναι δεν βοήθησε δημιουργικά την ομάδα, αλλά σε όλα πρέπει να μπαίνει ένα όριο.
Αυτό που γίνεται με τον Ρομάν Μπέζους (περί ου ο πρόλογος) από χθες βράδυ (31/3) είναι πραγματικά απίστευτο. Ο Ουκρανός δέχεται «επίθεση» από τους φίλους των πρασίνων λες και είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ομόνοιας.
Επειδή στην Κύπρο η μνήμη μας είναι…κοντή κι ότι μας συμφέρει θυμόμαστε αναφέρουμε τα εξής: Ο 33χρονος ήταν αυτός που…κουβάλησε την Ομόνοια το καλοκαίρι στα Ευρωπαϊκά ματς. Είναι ο ίδιος παίκτης που βγήκε MVP στις 20 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου από τον κόσμο που σήμερα ζητά ακόμα και την αποχώρησή του!
Πραγματικά είναι μεγάλο άδικο να «δέχεται τα πυρά» ο Μπέζους. Ένας παίκτης που με τη δική του απόδοση εξαρτάται η Ομόνοια. Που με τις δικές τους ορέξεις περιμένει το τριφύλλι ένα καλύτερο «αύριο». Που ουσιαστικά…κρέμεται από τα πόδια του.
Είναι πολύ εύκολο και να κατηγορούμε και να βρίσκουμε το «μαύρο πρόβατο» μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά το κακό παράγινε.
Αυτό που έκανε μερίδα κόσμου της Ομόνοιας προς το πρόσωπο του Ουκρανού δείχνει ασέβεια κι αχαριστία.
Να υπενθυμίσω πως και οι παίκτες είναι άνθρωποι κι όλα αυτά που γράφτηκα στα ΜΚΔ, ο Μπέζους και να τα δει μπορεί και να τα διαβάσει. Για ελάτε λίγο στη θέση του…
Αυτά…και κλείνω με το εξής: Το «φάουλ» που έγινε μέσω των social media για τον 33χρονο κοστίζουν όχι ένα χαμένο πέναλτι ή τρεις βαθμούς, αλλά ολόκληρες καριέρες. Kι όχι, δεν λέω ψέματα επειδή είναι πρωταπριλιά…

Θράσος Δημητρίου