Ούτε εφησυχασμός, ούτε φαβορί, ούτε κάτι άλλο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση δεν εφησυχάζουν και ούτε παρασύρονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει το ΑΠΟΕΛ να είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εν όψει του επόμενου αγώνα (Κυριακή 17:00) με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, κτύπησε καμπανάκι στον Αρχάγγελο, ώστε να προσγειωθούν όλοι στην πραγματικότητα και να δουν με σοβαρότητα τον αντίπαλο.
Γίνεται αντιληπτό ότι όλοι προσαρμόζονται στον Κυριακάτικο αγώνα και ειδικά ο Σα Πίντο, έχει στη διάθεση του το πως η Ανόρθωση αγωνίστηκε με τον Άρη, ώστε να ετοιμάσει τους παίκτες του.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπάρχει κάτι απρόοπτο. Ο Ντογκαλά, έγινε αλλαγή με την ΑΕΚ, λόγω κούρασης παραπάνω και θα είναι έτοιμος την Κυριακή, όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες.
Εξαίρεση και πάλι ο Κρέσπο, ο οποίος εντείνει τις προπονήσεις αλλά στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στην αποστολή του μεθεπόμενου αγώνα με την Πάφος FC εκτός έδρας.
Πανέτοιμος και ο Κβιλιτάια με καλές πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική 11άδα και αυτό ίσως γίνει με τον Τάσο Δώνη αντί του Μαρκίνιος.