Ο επιθετικός του Οθέλλου Γιώργος Κατσιατή μίλησε στο balla.com.cy για την μάχη της κατάκτησης του τίτλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια. Χαρακτήρισε εξαιρετικό το φετινό πρωτάθλημα όσον αφορά την μάχη εκεί στα ψηλά.

«Η φετινή μάχη του τίτλου είναι απίστευτη όπως εξελίσσεται, με τρεις ομάδες να είναι στο κόλπο και να αναμένεται αν κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Υπάρχουν και άλλες τρεις ομάδες εκ των οποίων κάποιες είναι ακόμα στη υπόθεση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου (Άρης και Πάφος FC), ενώ και η Ανόρθωση παλεύει όλα τα ματς και κόβει βαθμούς. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδια στο οποίο θα μπει κάποια ομάδα και θα πει ότι έχει τους τρεις βαθμούς δεδομένους».

Θεωρείς ότι κάποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο; «Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι το ΑΠΟΕΛ και λόγω θέσης στην οποία βρίσκεται (στην κορυφή) και λόγω του γεγονότος ότι έχει τον χαρακτήρα του πρωταθλητή. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να ξεγράψει την ΑΕΚ η οποία είναι μόλις έναν βαθμό πίσω και είναι εντυπωσιακή από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα».

Χρίστος Χρίστου