Το κατώφλι της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας πέρασαν σήμερα οι Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και Αντρέας Ασσιώτης για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου 2024.

Γιωρκάτζης: Εκλογές καθοριστικής σημασίας
Ο κ. Γιωρκάτζης, συνοδευόμενος από τους υποστηρικτές του και μέλη της οικογενείας του, υπέβαλε την υποψηφιότητά του γύρω τις 11.15.
Στις δηλώσεις του μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι οι εκλογές της 9ης Ιουνίου «θα είναι καθοριστικής σημασίας» για το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας και κατ’ επέκταση για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η αρχή των νεοσύστατων οργανισμών δεν θα είναι εύκολη, είπε «αλλά πιστεύω, με εχέγγυο το έργο, που άλλαξε στην πράξη τη Λευκωσία τα τελευταία χρόνια, διαθέτω τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία για να συμβάλω».
Και γι’ αυτό σήμερα, συνέχισε, υπέβαλε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας. «και ζητώ ταπεινά από τους συμπολίτες της επαρχίας μου να με ψηφίσουν».

 

Στο πλευρό του Αννίτα, Νικόλας και Μουσιούττας
Παρόντες στην υποβολή υποψηφιότητάς του κ. Γιωρκάτζη, ήταν και οι Προέδροι των ΔΗΣΥ, και ΔΗΚΟ, Αννίτα Δημητρίου και Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής Μαρίνος Μουσιούττας εκ μέρους της ΔΗΠΑ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας, Νίκος Τορναρίτης, η αδελφή του κ. Γιωρκάτζη, Αναστασία Παπαδοπούλου και άλλοι.
Η Προέδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ανέφερε σε δικές της δηλώσεις ότι ο κ. Γιωρκάτζης είναι «η καλύτερη επιλογή». Είπε ακόμη ότι ο κ. Γιωρκάτζης καταφέρνει πάντοτε με «μοναδική μαεστρία» να βρίσκει γέφυρες συνεργασίας, με έμπρακτη απόδειξη ότι βρίσκεται σήμερα μαζί του το σύνολο σχεδόν των πολιτικών κομμάτων «ακριβώς για να στηρίξουμε τον άνθρωπο, τον πολιτικό προϊστάμενο για την πιο σημαντική ίσως θέση, αυτή του Προέδρου ΕΟΑ».
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι οι επαρχιακοί οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι το κλειδί της επιτυχίας της νέας δομής της τοπικής αυτοδιοίκησης και «γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο, σε αυτές τις θέσεις κλειδιά, πρέπει να επιλέγονται και να εκλέγονται οι καταλληλότεροι». Είπε ότι ο κ. Γιωρκάτζης «έχει αποδείξει στην πράξη, στη θητεία του ως Δήμαρχος Λευκωσίας ότι έχει όραμα και μπορεί να υλοποιήσει αυτό το όραμα, «και αυτό χρειαζόμαστε για τον ΕΟΑ Λευκωσίας».
Εκ μέρους της ΔΗΠΑ, ο Μαρίνος Μουσιούττας, δήλωσε ότι ο κ. Γιωρκάτζης είναι υποψήφιος «σε γνώριμα λημέρια» αφού διετέλεσε Δήμαρχος Λευκωσίας για 12 χρόνια σημειώνοντας ότι «πράγματι, η Λευκωσία έχει αλλάξει». «Είχε όραμα, εργατικότητα, εντιμότητα, και προσπάθεια πάντα να είναι κοντά στον απλό πολίτη», είπε ο κ. Μουσιούττας, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι και από το νέο αυτό πόστο θα κάνει ακριβώς τα ίδια όχι μόνο για την πόλη πλέον, αλλά για ολόκληρη την επαρχία Λευκωσίας.
Την υποψηφιότητα του κ. Γιωρκάτζη προτείνουν η Λένια Πασχάλη και ο παιδίατρος Ιωάννης Χατζημηνά.

Ασσιώτης: «Για να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις»
Ο κ. Ασσιώτης υπέβαλε την υποψηφιότητά του στον Έπαρχο Λευκωσίας λίγο μετά τις 10.15 και προτάθηκε από την Ανδρούλα Βασίλειου, πρώην Επίτροπος της ΕΕ και πρώην Βουλευτής, και υποστηρίζεται από τον Πρέσβη επί Τιμή, Ανδρέας Μαυρογιάννης, τους οποίους ο κ Ασσιώτης ευχαρίστησε, όπως και το ΑΚΕΛ Αριστερά Κοινωνική Συμμαχία, «για την πολύτιμη στήριξη και την εμπιστοσύνη» που δείχνουν στον ίδιο και τις προγραμματικές θέσεις που έχει καταθέσει.
Στις δηλώσεις του μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Ασσιώτης, είπε ότι 45 μέρες πριν τις εκλογές της 9ης Ιουλίου, απευθύνεται ξεχωριστά στον κάθε πολίτη-εκλογέα της Επαρχίας Λευκωσίας, «ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και συμπάθειας».
Αναφερόμενος στις θέσεις και προτάσεις του για τον Επαρχιακό Οργανισμό, ο κ. Ασσιώτης είπε ότι βρίσκονται ενώπιων των πολιτών και αποτελούν τον οδηγό «για να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις, που εμφανίζονται στη νέα εποχή της τοπικής αυτοδιοίκησης».
«Ελπίζω και προσδοκώ», ανέφερε, πως την περίοδο που απομένει ως τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, οι ψηφοφόροι της επαρχίας Λευκωσίας θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο, να ενημερωθούν μέσα από τις προτάσεις και θέσεις του που στηρίζει τόσο ο ίδιος όσο και ο ανθυποψήφιός του.
Ζήτησε από τον κάθε ψηφοφόρο, «να μας ακούσει και να μας κρίνει, με βάση τις θέσεις μας τις προτάσεις μας, το όραμά μας, τις γνώσεις και την εμπειρία μας, την επάρκεια μας να υπηρετήσουμε τον νέο οργανισμό που θα γεννηθεί την 1η Ιουλίου για να υπηρετήσει τους πολίτες και το καλό της Επαρχίας».
Η επιλογή που θα κάνουν, σημείωσε, «θα επηρεάσει άμεσα» την καθημερινότητα τους, τους λογαριασμούς που θα λαμβάνουν τα επόμενα πέντε χρόνια, την τιμολόγηση της υδατοπρομήθειας και το κόστος διαχείρισης των υγρών λυμάτων, την καθυστέρηση της έκδοσης των αδειών του, το αν θα εφαρμόζονται οι πολεοδομικοί κανονισμοί ισότιμα για όλους.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν σε ποια χέρια θα βρίσκεται στο τιμόνι του Επαρχιακού Οργανισμού, «στα πρώτα του δύσκολα βήματα» μετά την 1η Ιουλίου. Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία, «πως θα κερδίσουμε την εκλογή και θα μπορέσουμε να θέσουμε στην πράξη την εμπειρία σε δράση για το καλό της Επαρχίας και των συμπολιτών μας».

 

Καλή επιτυχία από Χατζηπάκκο
Ο Επαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Χ¨Πάκκος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και σημείωσε ότι ο Επαρχιακός Οργανισμός είναι ο οργανισμός που προβλέπεται μέσω της μεταρρύθμισης. «Οι πολίτες, όλοι εμείς, προσβλέπουμε σε αυτόν τον οργανισμό για να μπορούμε να έχουμε καλύτερες υπηρεσίες και μεσοπρόθεσμα, και φθηνότερες», είπε.
«Πιστεύουμε όλοι, και η Κυβέρνηση και οι πολίτες, ότι είναι ένα βήμα προς τα εμπρός», ανέφερε ο κ. Χ¨Πάκκος, προσθέτοντας ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον νέο επαρχιακό οργανισμό, ο οποίος ξεκινά τη λειτουργία του από την 1η Ιουλίου.
Ο κ. Ασσιώτης, ο οποίος αφυπηρέτησε από τη Δημόσια Υπηρεσία τον Μάρτιο του 2020, διετέλεσε μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Μήνυμα Τορναρίτη προς Συναγερμικούς
Η Δημαρχία της Λευκωσίας χρειάζεται πάνω από όλα πολιτική εμπειρία, δήλωσε ο υποψήφιος για τη Δημαρχία της πόλης Νίκος Τορναρίτης καλώντας όλους τους δημότες να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική του. Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ να αφήσουν πίσω ότι τους δίχασε, με την Πρόεδρο του κόμματος να δηλώνει πως ο διχασμός ανήκει στο παρελθόν και πως το κόμμα είναι πλέον ενωμένο και δυνατό.
Στις δηλώσεις του μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο Νίκος Τορναρίτης είπε πως με μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης έχει υποβάλει την υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Λευκωσίας.
Ο κ. Τορναρίτης είπε πως η Λευκωσία πλέον αλλάζει, γίνεται μητροπολιτικός Δήμος αγκαλιάζοντας την Αγλαντζιά, τον Άγιο Δομέτιο, και την Έγκωμη. «Ο μητροπολιτικός Δήμος της Λευκωσίας μας χρειάζεται πάνω απ΄ όλα πολιτική εμπειρία, χρειάζεται αποφασιστικότητα, χρειάζεται συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων και στην κοινωνία και στο Δημοτικό Συμβούλιο», είπε.
Πρόσθεσε πως όλους αυτούς τους μήνες είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με Δημάρχους, Πανεπιστήμια, τις ομάδες Φίλων της Έγκωμης, του Αγίου Δομετίου, της Αγλαντζιάς, της Λευκωσίας, συνομίλησε με δημότες και κατέληξε στις προτεραιότητες του και στο σχέδιο του για τη Λευκωσία. «Το παραδίδω σήμερα στην κοινωνία με την υπόσχεση ότι θα λειτουργήσω όπως λειτουργούσα πάντα, προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον. Σήμερα θα προτάξω το συμφέρον της Λευκωσίας», είπε.
Ο κ. Τορναρίτης κάλεσε τους φίλους και τους συναγωνιστές του στον ΔΗΣΥ να αφήσουν πίσω ό,τι τους δίχασε, ό,τι τους πίκρανε, ό,τι τους απογοήτευσε και από σήμερα να ενώσουν δυνάμεις γιατί η μάχη του Μητροπολιτικού Δήμου της Λευκωσίας, η μάχη της τελευταίας μοιρασμένης πρωτεύουσας της Ευρώπης είναι και μάχη πολιτική.
Για αυτό το λόγο, όπως είπε, απευθύνει ένα πελώριο ευχαριστώ στην παράταξη του και στην Πρόεδρο της Αννίτα Δημητρίου και σε όλους τους συναγωνιστές του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΗΚΟ που αγκάλιασε την υποψηφιότητα του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΔΗΠΑ που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα του αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κόμμα των Ζώων που αγκάλιασε και αυτό την υποψηφιότητα του.
«Καταθέτω προτάσεις για όλα τα επίπεδα, για την καθαριότητα, για την πράσινη πόλη, για το κυκλοφοριακό, για την έξυπνη πόλη, για το ιστορικό κέντρο, για την ανάπτυξη της πόλης, για την πόλη που πρέπει να γίνει φιλική προς την 3η ηλικία, φιλική προς τα παιδιά, φιλική προς τα ζώα», είπε και σημείωσε πως πρέπει να αγκαλιάσουμε τους πολίτες και να τους βγάλουμε από τα σπίτια τους και ο Δήμος της Λευκωσίας να απλώσει χέρι θαλπωρής, αγάπης και αλληλεγγύης παντού.
«Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Λευκωσιάτες ανεξαρτήτως κόμματος, να ενώσουν τη φωνή τους και τη δύναμη τους με τη δική μας, και να είστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα θα σας κάνω περήφανους», είπε.

Αννίτα: Είμαστε στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουμε
Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, η οποία συνόδευε τον κ. Τορναρίτη στην υποβολή της υποψηφιότητας του, δήλωσε πως η υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη συγκεντρώνει την πεμπτουσία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι η συνεργασία και οι γέφυρες με άλλους πολιτικούς χώρους καθώς πρέπει να συνυπολογιστεί και η επόμενη μέρα του αποτελέσματος των Εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σημείωσε πως η μεταρρύθμιση της ΤΑ, της οποίας ο ΔΗΣΥ πρωτοστάτησε, χρειάζεται ακριβώς τους πιο ικανούς και έμπειρους που είναι εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και ξέρουν πώς να χειριστούν προβλήματα και καταστάσεις για να μπορέσουν να την φέρουν εις πέρας και να τη μετουσιώσουν σε πράξη.
Έχει σημασία, είπε η κ. Δημητρίου, ποιοι θα είναι πίσω και δίπλα και μπροστά από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, η οποία έχει τη δική της ιδιαιτερότητα ως τελευταία μοιρασμένη πρωτεύουσα. Για αυτό θα πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, όπως σημείωσε, η πολιτική εμπειρία, οι διασυνδέσεις εντός και εκτός της Ευρώπης, τις οποίες ο Νίκος Τορναρίτης τις έχει και μπορεί να προσδώσει αίγλη και προστιθέμενη αξία στην Μητροπολιτική Πρωτεύουσα.
Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ευχαρίστησε και τα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη, σημειώνοντας πως αυτή η στήριξη αποτελεί ένα μήνυμα προς τους πολίτες ότι με αποφασιστικότητα, με τους κατάλληλους και ικανότερους υποψηφίους που θα φέρουν εις πέρας τη μεταρρύθμιση βγαίνουμε μπροστά και διασφαλίζουμε τα συμφέροντα τους.
Κληθείσα να σχολιάσει το μήνυμα ενότητας που έστειλε ο Νίκος Τορναρίτης στον ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου είπε πως αυτά τελείωσαν και ο ΔΗΣΥ είναι εδώ ενωμένος, δυνατός. «Δεν κρύψαμε ποτέ ότι περνάμε μια δύσκολη πολιτική περίοδο, εδώ είμαστε στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουμε και τον δικό μας πολιτικό χώρο και τη δική μας πολιτική παράταξη αλλά βεβαίως και να κτίσουμε γέφυρες με αυτούς που πάντοτε θέλουν να βοηθήσουν και στέκονται δίπλα από τους πολίτες», είπε και σημείωσε πως στον ΔΗΣΥ δεν λειτουργούν ποτέ δογματικά και αγκυλωμένα.
Καταλήγοντας, η κ. Δημητρίου είπε πως αυτό που επιδιώκει το κόμμα της είναι να γίνει πράξη η μεταρρύθμιση της ΤΑ και για αυτό δεν στηρίζουν υποψήφιους που είτε την πολέμησαν είτε που θέλουν να την πολεμήσουν.

Προύντζος: Όραμα για έξυπνη και πράσινη Λευκωσία
Μια πόλη που θα ενώνει όλους, επιθυμεί και θα επιδιώξει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος, όπως δήλωσε μετά την υποβολή σήμερα της υποψηφιότητας του για τη Δημαρχία της πρωτεύουσας.
Στις δηλώσεις του μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο Χαράλαμπος Προύντζος είπε πως η σημερινή μέρα είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία προς τις εκλογές, καθώς ξεκινά ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση προς τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
«Είναι μια χαρά της Δημοκρατίας, αλλά είναι και μια πολύ σημαντική ημέρα για τη Λευκωσία γιατί η πόλη μας βρίσκεται σε μια φάση μεταρρύθμισης, όπου τέσσερις μεγάλοι αστικοί Δήμοι θα ενωθούν, φτιάχνοντας μια πόλη που θα έχει πέρα των 110 χιλιάδων κατοίκων, θα έχει ένα πολύ μεγάλο αριθμό προσωπικού και ένα μεγάλο προϋπολογισμό για να διαχειριστεί», είπε.
Ο κ. Προύντζος είπε πως αυτή η στιγμή της μεταρρύθμισης δείχνει και την ανάγκη για να έχουμε εκείνες τις επιλογές, οι οποίες θα μπορέσουν να διαχειριστούν τη νέα τάξη πραγμάτων, πάντα όμως με όραμα, όπως σημείωσε.
«Πρεσβεύω ένα όραμα για μια Λευκωσία πράσινη, μια Λευκωσία έξυπνη, αποτελεσματική, δημοκρατική. Μια πόλη που θα είναι συμπεριληπτική και θα νοιάζεται για όλους τους πολίτες της, μια πόλη των Πανεπιστημίων, της έρευνας, της καινοτομίας, μια πόλη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Αλλά, πάνω απ΄ όλα, αυτό που χαρακτηρίζει τη Λευκωσία μας, μια πόλη που θα είναι μητρόπολη ιστορίας, πολιτισμού και εμπειριών», είπε.
Ο κ. Προύντζος είπε πως στρέφει το βλέμμα του προς τους δημότες της Λευκωσίας με σεβασμό, καλώντας τους να ασκήσουν το δημοκρατικό τους πολίτευμα στις επερχόμενες εκλογές, έχοντας πάντα κατά νου ότι η Λευκωσία είναι μια πόλη που ενώνει όλους μας, ανεξάρτητα από πολιτικές αφετηρίες, ανεξάρτητα από το πού διαμένει ο καθένας.
Όπως σημείωσε, ο νέος Δήμος φέρνει μαζί τέσσερις Δήμους, την Αγλαντζιά, την Έγκωμη, τον Άγιο Δομέτιο και τη Λευκωσία, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θέλει να υπάρχουν αδικημένες περιοχές στη Λευκωσία, αλλά επιθυμεί μια πόλη με ισόρροπη ανάπτυξη, βιώσιμη ανάπτυξη, και πάνω από όλα μια Λευκωσία που θα ενώνει όλους.

Ζαννέτος: Ξέρω τα προβλήματα…
Οι δημότες της Λευκωσίας δεν έχουν πλέον μόνο κομματικές επιλογές αλλά υπάρχει και η επιλογή ενός ανθρώπου που ζει και επιχειρεί στην πόλη εδώ και 30 χρόνια, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Παναγιώτης Μέντζης Ζαννέτος.
Στη δήλωση του μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο κ. Μέντζης Ζαννέτος είπε πως το ταξίδι της υποψηφιότητας του ξεκίνησε πριν 40 περίπου μέρες επίσημα με την εξαγγελία του στο Σίγμα και σήμερα είναι η επίσημη υποβολή.
Είπε στους Λευκωσιάτες πως πλέον δεν έχουν μόνο κομματική επιλογή, «αλλά υπάρχει η επιλογή ενός απλού ανθρώπου ο οποίος ζει τη Λευκωσία εδώ και τριάντα χρόνια μέρα και νύκτα, επιχειρεί, γνωρίζει τα προβλήματα της και δεν κατεβαίνει στην πόλη μόνο τα Σαββατοκύριακα μόνο για να πιει τον καφέ του και να κάνει χειραψίες».
«Είμαι εδώ μέρα και νύκτα, ξέρω τα προβλήματα και θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά όπως έμαθα να δουλεύω μια ζωή για να κάνω αυτή τη πόλη ακόμη καλύτερη», είπε.
Ο κ. Μεντζής Ζαννέτος είπε πως οι πυλώνες της υποψηφιότητας του αφορούν τα βασικά: «Να καθαρίζουμε, να κλαδεύουμε, να κάνουμε πεζοδρόμια, να παρέχουμε ασφάλεια στους δημότες, φωτισμό, και ό,τι άλλο είναι πιθανό για να είναι η διαβίωση του Λευκωσιάτη καλύτερη», είπε.
Παράλληλα, ζήτησε από τους δημότες της πρωτεύουσας να συνταχθούν μαζί του ούτως ώστε να σταματήσουν την κομματική διαφθορά, όπως είπε, η οποία έχει να κάνει άμεσα με τη ζωή τους στη Λευκωσία. «Ελάτε μαζί μου και η νίκη είναι δική μας. Ξεκινήσαμε με ένα 13%, η τελευταία δημοσκόπηση μας δίνει 22%. Είμαστε χιλιάδες, σας ευχαριστώ πολύ», κατέληξε.

Δημητριάδης: Κόμμα μας η Λευκωσία
Με το σύνθημα Κόμμα μας η Λευκωσία, κατέθεσε σήμερα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Λευκωσίας ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης, υιός του πρώην Δημάρχου της Πρωτεύουσας Λέλλου Δημητριάδη.
Στη δήλωση του μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο κ. Δημητριάδης είπε πως χωρίς να θέλει οιονδήποτε μισθό, όπως και ο επί 31 χρόνια μακαριστός πατέρας του, αείμνηστος Δήμαρχος Λευκωσίας Λέλλος Δημητριάδης, θα είναι ο συνεχιστής του έργου του αν εκλεγεί.
Το πρόγραμμα του, όπως είπε ο κ. Δημητριάδης, βασίζεται σε δέκα σημεία. Στο κυκλοφοριακό χάος, στα περισσότερα πάρκα, στη θέση για καμία αμοιβή σε Δημάρχους, στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη μείωση των φορολογιών, στην καθαριότητα, στον χαρακτήρα της πόλης, στην ένωση της πόλης, στο μεταναστευτικό και στη δημιουργία τραμ.

Πηγή: Alphanews