Η Ανόρθωση είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η διοίκηση σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν οι προσφυγές από δέκα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο υφιστάμενο ρόστερ, οι οποίοι έστειλαν επιστολή μέσω του δικηγόρου τους ζητώντας τα δεδουλευμένα τους εντός 15 ημερών.
Αυτό το… τελεσίγραφο λήγει την προσεχή Δευτέρα. Όχι για όλους, διότι κάποιοι έστειλαν επιστολή αργότερα από τους πρώτους τέσσερις. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί πως γίνεται ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, με τη διοίκηση να αναζητεί λύσεις ώστε να εξασφαλίσει έστω ένα ποσό για να μπορέσει-σε πρώτη φάση-να προχωρήσει σε διακανονισμούς.
Ουδείς μπορεί να προδικάσει την κατάληξη, καθώς όλα εξαρτώνται από το αν ο κόσμος θα συνεισφέρει μέσω των πλάνων που έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά κι αν οι δυνατοί οικονομικά εξωδιοικητικοί παράγοντες θα προσφέρουν τα κεφάλαια που απαιτούνται, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ που χρειάζεται αρχικά για να αποφευχθούν χειρότερες καταστάσεις.
Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει μεν ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά ακόμη είναι αρκετά… μακριά από το να επιτρέπει αισιοδοξία ότι μέσω της συνεισφοράς του θα συγκεντρωθεί το προαναφερθέν ποσό.

Ανδρέας Βεντούρης