Δεν προτιμά τον Άρνε Σλοτ ο κόσμος της Λίβερπουλ, δεν θα ήθελαν να τον δουν να διαδέχεται τον Γιούργκεν Κλοπ. Και δεν δείχνουν να άλλαξαν γνώμη, αφού έμαθαν το σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί, αλλά και τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους που θα είχε σε περίπτωση που συμφωνούσε πλήρως με τους «κόκκινους»!

Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν δείχνουν να θέλουν ιδιαίτερα να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ ο Άρνε Σλοτ.

Δεν τον γνωρίζουν ιδιαίτερα σαφώς, αρκετοί από αυτούς τον παρομοιάζουν με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Είναι γνωστός στη Γερμανία, διόλου στην Αγγλία, αλλά η διοίκηση των «κόκκινων» μοιάζει να θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί του νέου project της Λίβερπουλ.

Τι θα πρέπει πάντως να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος της Λίβερπουλ, για τον υποψήφιο, νέο προπονητή του club; Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιεί γενικώς δύο συστήματα. Το 4-3-3 και το 4-2-3-1, με δύο μέσους, ένα «δεκάρι» και δύο μπακ που αρέσκονται να ανεβαίνουν πολύ.

Με βάση αυτό λοιπόν, αρκετά αγγλικά δημοσιεύματα θεωρούν πως αν ο Σλοτ υπογράψει στη Λίβερπουλ, τότε η νέα ενδεκάδα της ομάδας θα μοιάζει με την… παρακάτω!

Ο Άλισον θα διατηρήσει τη θέση του στην εστία. Δεξιά θα παίζει ο Άρνολντ, αριστερά ο Ρόμπερτσον και δίδυμο στα στόπερ θα είναι ο Φαν Ντάικ με τον Κονατέ.

Μπροστά τους θα βρίσκεται ο εξαιρετικός φέτος ΜακΆλιστερ και ένας εκ των αγαπημένων ποδοσφαιριστών του Σλοτ, ο Ματς Βίφερ. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, έχει σκοράρει έξι φορές σε 42 αναμετρήσεις και έχει ακουστεί και παλαιότερα για τη Λίβερπουλ!

Από εκεί και πέρα, δεξιά θα είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, «δεκάρι» ο Σόμποσλαϊ και αριστερά ο Κόντι Χάκπο. Ναι, ο Ολλανδός και όχι ο Λουίς Ντίας, με τον Κολομβιανό να χάνει την θέση του, καθώς ο Σλοτ γνωρίζει την πρώτο από τη συνύπαρξή τους στην Ολλανδία.

Ως υποψήφιος βασικός σέντερ φορ παρουσιάζεται ο Ντάργουιν Νούνιες, αλλά στα «ραντάρ» των «κόκκινων» θα βρεθεί και ο Σαντιάγκο Χιμένες, που αγωνίζεται στη Φέγενορντ!