Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς και με έντονο τρόπο αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού η οποία κάνει λόγο για έρευνα του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΖ για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.
«Εγώ απορώ για την χρονική περίοδο (σήμερα) που ανακοινώθηκε αυτό πριν το καθοριστικό παιχνίδι με τον Οθέλλο. Όταν έχει παιχνίδι δεν βγάζει τέτοια ανακοίνωση. Δεν νικήσαμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου ή την Γιουβέντους στο Τορίνο. Νικήσαμε την ΑΕΖ και η βαθμολογία δείχνει ποιον νικήσαμε. Δείτε και τα πέντε γκολ, όλα θεαματικά και δεν πιανόταν κανέναν. Είμαστε στην διάθεση της Επιτροπής για να την βοηθήσουμε».
Δεν υπήρχε τίποτα δηλαδή στοιχηματικό; «Για όνομα του Θεού. ‘Έκανε τις αλλαγές του ο προπονητής μας, έβαλε τον Θεοδώρου μέσα και μπήκαν γκολάρες. Ένα πράγματα θα πω . Είτε το θέλουν είτε όχι η Καρμιώτισσα ήταν, είναι και θα παραμείνει στην α’ κατηγορία, όχι μόνο φέτος αλλά και στα επόμενα χρόνια».