Απλά δεν χάνει πουθενά η Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Αλόνσο πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ, χάρη σε γκολ του Σάτνισιτς στο 90+8’ κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες! Στα 45 ματς επεκτάθηκε το αήττητο σερί της Μπάγερ!

Στο 1ο λεπτό το σουτ του Φριμπόνγκ πέρασε μόλις έξω όπως και η κεφαλιά του ίδιους στο 8’ ενώ στο  36’ και στο 39’ ήταν η σειρά του Γριμάλδο να χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 42ο λεπτό ο Ριέρσον έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζάμπιτσερ σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Χραντέτσκι έσωσε και στο 57’ ο Κόμπελ έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Γριμάλδο. Στο 68ο λεπτό ο Κόμπελ είπε όχι σε πλασέ του Τέλα από κοντά και στο 81’ μετά από γύρισμα του Ζάμπιτσερ από δεξιά, ο Φίλκρουγκ με φοβερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 88ο λεπτό ο Μπονιφέις αποβλήθηκε κι όμως στο 90+8’ ομετά από κόρνερ ο Στάνισιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Χούμελς, Ριέρσον, Σλότερμπεκ, Μάατσεν (46’ Βολφ), Ζάμπιτσερ, Τσαν (69’ Ενμετσά), Μπραντ (83’ Εζτσάν), Φίλκρουγκ, Σάντσο (69’ Ρόις), Μπάινο Γκίτενς (83’ Ντουρανβίλ)

ΜΠΑΓΕΡ: Χραντέτσκι, Γριμάλδο, Τα, Φριμπόνγκ, Ταπσόμπα, Στάνισιτς, Χινκαπιέ (83’ Μπονιφέις), Τζάκα, Χόφμαν (83’ Σικ), Άντριχ, Τέλα (70’ Βιρτς)