Οι εκκρεμότητες στην Ανόρθωση είναι πολλές και εξαιρετικά σημαντικές, η βασική την υφιστάμενη χρονική περίοδο είναι να συγκεντρωθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.
Αυτό είναι το ποσό που απαιτείται ώστε να καλυφθούν κάποιες άμεσες υποχρεώσεις που αφορούν την καταβολή μισθών στους ποδοσφαιριστές, με τον κίνδυνο για αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών για τρεις μεταγραφικές περιόδους να είναι υπαρκτός.
Πέραν τούτου, το έλλειμμα της τρέχουσας σεζόν ανέρχεται σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ (!), που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα κι επί του παρόντος τον αποτρεπτικό παράγοντα για να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον για τα διοικητικά.
Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε γίνονται διεργασίες από συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να καταρτιστεί ένας συνδυασμός και να μην μείνει η ομάδα… ακέφαλη μετά τις 10 Μαΐου, όταν θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση.
Επιπλέον, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα μέλη της 4μελούς διοικούσας επιτροπής που ορίστηκε χθες, ώστε να… τρέξει τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν και είναι πολλά.

Ανδρέας Βεντούρης