Ο 26χρονος Άγγλος άσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω των μέτριων εμφανίσεών του την φετινή σεζόν.

Μια βραδινή… εξόρμησή του σε κλαμπ στο Μπέλφαστ πριν από μερικές εβδομάδες τον έβαλε ξανά στο επίκεντρο έντονης κριτικής, ενώ οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμφισβητούν την αφοσίωσή του στην ομάδα.

«Όταν κάνω ένα λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα σηκώσει το χέρι μου και θα πω ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα. Αλλά αν αμφισβητήσετε ποτέ τη δέσμευσή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να μιλήσω. Είναι σαν κάποιος να αμφισβητεί ολόκληρη την ταυτότητά μου και όλα όσα υποστηρίζω. Εδώ μεγάλωσα. Έχω παίξει σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν παιδί. Η οικογένειά μου απέρριψε χρήματα που άλλαξαν τη ζωή μου όταν ήμουν παιδί, ώστε να μπορώ να φορέσω αυτό το έμβλημα» απάντησε ο Ράσφορντ μέσω του The Player’s Tribune.

Kαι πρόσθεσε: «Προσπάθησα να μείνω κανονικός άνθρωπος, να κρατήσω τους ίδιους φίλους μου. Προσπάθησα να μην αλλάξω, ακόμα κι όταν είμαι σε βραδινή έξοδο ή διακοπές. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά σε αυτό. Είμαι άνθρωπος. Έχω κάνει λάθη που κάνουν πολλά παιδιά στα 20 τους και προσπάθησα να μάθω από αυτά. Αλλά έχω κάνει και θυσίες που κανείς δεν βλέπει. Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι τα χρήματα δεν είναι αυτά που σας κάνουν να παίζετε στις δύσκολες στιγμές. Είναι η αγάπη του παιχνιδιού».