Μία από τις πιο στενάχωρες μεταγραφές παικτών της Premier league ανήκει στην Τσέλσι. Για την ακρίβεια, οι “Μπλε” έχουν αποτύχει σε αρκετές μεταγραφές και μάλιστα ακριβές στο πρόσφατό και όχι μόνο παρελθόν. Ωστόσο, μία από αυτές ενδεχομένως να απογοήτευσε και ποδοσφαιρόφιλους εκτός της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ενκουκού ο οποίος φαίνεται πως χρησιμοποίησε την μαγεία που τον χαρακτήριζε στην Λειψία για μη ποδοσφαιρικούς στόχους, αφού έχει εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Φέτος μετρά μόλις 2 τέρματα σε 10 αγωνιστικές, αλλά το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως αλλού και συγκεκριμένα στους τραυματισμούς.

Από την άφιξή του στην Τσέλσι το καλοκαίρι, ο Ενκουκού έχει αποκομίσεις 4 τραυματισμούς, είναι εκτός διαθεσιμότητας για σχεδόν 200 μέρες, έχοντας απουσιάσει σε 28 αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Euro είναι 4 μήνες μακριά και ο Γάλλος είναι πάλι τραυματίας. Αυτό σημαίνει πως ίσως να βρίσκεται στα πλάνα του Ντεσάμπ.

Ο επιθετικός της Τσέλσι, με βάση τα πεπραγμένα του στην Λειψία, πραγματικά θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην “λαβωμένη” αγωνιστικά ομάδα του Ποτσετίνο και θα μπορούσε πέρα από ουσιαστική βοήθεια να προσέφερε θέαμα. Είναι κρίμα που στην προσπάθειά του να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο αποδείχθηκε άτυχος και επιρρεπής στους τραυματισμούς και μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία της καριέρας του από εδώ και πέρα.