Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει κάνει κάποιες συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα αλλά αυτό μοιάζει να μην απασχολεί καθόλου τον Τσους Ματέο. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» μιλώντας για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του τόνισε πως δεν ανησυχεί καθόλου για την κατάσταση της ομάδας του ξεκαθαρίζοντας πως η εικόνα της είναι άκρως φυσιολογική.

«Αν μου έλεγαν ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, θα το… έπαιρνα, ακόμα και αν σήμαινε να χάσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά στην EuroLeague. Επειδή αυτό δηλώνει την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει ως ομάδα» είπε ο Τσους Ματέο και πρόσθεσε: «Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν φανταστικό. Και αν ακόμα μου έλεγαν ότι θα πάρουμε το Super Cup και το Copa Del Rey, θα το κρατούσα ακόμα περισσότερο. Έχουμε κερδίσει ήδη δύο τίτλους και είμαστε πρώτοι σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Από τις 18 ομάδες στην EuroLeague είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την κερδίσουμε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Όσο για την ανησυχία του, είπε: «Γνωρίζω τον “σφυγμό” της ομάδας καλά. Κατά τη διάρκεια των “παραθύρων” της FIBA οκτώ από τους παίκτες μας έφυγαν, δύο από αυτούς έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι. Όλα αυτά είναι νορμάλ, υπάρχει… υπερφόρτωση σε παιχνίδια και χιλιόμετρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε τη φρεσκάδα μας. Υπό αυτές τις συνθήκες σε μία κλίμακα από το 0 έως το 100, η ανησυχία μου είναι στο μηδέν!».