Αδιανόητο αυτό που έκανε… από το πουθενά η Μπόρνμουθ! Είδε τη Λούτον να φτάνει στο 3-0 στο πρώτο μέρος και ξαφνικά η ομάδα του Ιραόλα… μεταλλάχθηκε! Πέτυχε τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε 4-3 σε ένα μαγικό ματς! Παρών στο γήπεδο και ο Λόκιερ, τρεις μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη σε αυτή την αναμέτρηση που διεκόπη και διεξήχθη από την αρχή.
Στο 4ο λεπτό ο Σεμένιο σέντραρε από δεξιά και ο Σολάνκε πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 9’ o Τσονγκ με κεφαλιά εξ επαφής μετά από ασίστ του Κλαρκ, πέτυχε το 0-1. Στο 12’ η Λούτον απείλησε εκ νέου με τον Μόρις και στο 16’ η Μπόρνμουθ έχασε ευκαιρίες με Σολάνκε και Ουαταρά.  Και στο 31’ ο Τσονγκ έβγαλε κάθετα στον Ντάουτι που έκανε το γύρισμα με τη μία από αριστερά και ο Ογκμπένε με πλασέ εξ επαφής στο πίσω δοκάρι έγραψε το 0-2.
Στο 38’ το σουτ του Σεμένιο πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 45+1’ ο Μπάρκλεϊ με δυνατό σουτ από δεξιά διαμόρφωσε το 0-3!
Στο 50’ ο Σολάνκε έκανε απίθανο γύρισμα στο πέναλτι και από κοντά πλάσαρε για το 1-3 ενώ στο 52’ το σουτ του Σεμένιο έξυε το δοκάρι της Λούτον και στο 54’ ακυρώθηκε γκολ του Τσονγκ. Στο 62’ μετά από κόρνερ ο Ζαμπάρνι με κεφαλιά έκανε το 2-3 ενώ στο 64’ ο Σεμένιο έκανε κίνηση από δεξιά και με αριστερό σουτ έγραψε το 3-3.
Στο 70ο λεπτό η Λούτον έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάρκλεϊ και στο 83’ ο Σεμένιο πάτησε περιοχή από δεξιά και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό  4-3.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Κουκ, Μέπαμ, Ζαμπάρνι, Σμιθ (71’ Άνταμς), Σκοτ (46’ Ουνάλ), Κρίστι (90+6′ Χιλ), Σεμένιο, Σινιστέρα (46’ Ταβερνιέ), Ουαταρά, Σολάνκε (90′ Μπίλινγκ)

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Καμπορέ, Μπερκ, Μενγκί, Χασιόκα (68’ Μπανζού), Ντάουτι, Κλαρκ, Μπάρκλεϊ (88′ Τάουνσεντ), Τσονγκ (73’ Γούντροου), Ογκμπένε (88′ Μπέρι), Μόρις.