Δύσκολο έργο είχε η Σεβίλλη στην έδρα της Αλμερία η οποία αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος. Με δύο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης οι Σεβιγιάνοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι καθώς ισοφαρίστηκαν στο 90+5’ σε 2-2. Τέταρτη φορά που πήγε προηγούμενη σε ημίχρονο η τελευταία Αλμερία και δεν κέρδισε φέτος. Ενώ η ομάδα του Γκαριτάνο έχει να κερδίσει από τις 20/5 και το περσινό πρωτάθλημα.
Στο 9’ ο Ρομέρο βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από λάθος εκτίμηση του Σάλας ο οποίος νόμιζε πως η μπάλα θα περάσει άουτ, αλλά σούταρε ψηλά. Στο 17’ ο Ρομέρο έκοψε στα δύο με κάθετη πάσα την άμυνα της Αλμερία αλλά ο Εν Νεσίρι δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να βγει μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά μετά ο Οκάμπος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 30’ σουτ του Σο πέρασε λίγο έξω. Στο 35ο λεπτό ο Νάβας γύρισε στον Ρομέρο ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω στον Μαξιμιάνο και στην επαναφορά ο Ισπανός ξανά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό μετά ο Λόπι δοκίμασε την τύχη του με το Νίλαντ να διώχνει δύσκολα. Η Σεβίλη έχασε πολλές ευκαιρίες και στην επαναφορά ο Ρομέρο βρήκε με κάθετη τον Εμπάρντα και εκείνος πλάσαρε το Νίλαντ για να βάλει μπροστά το σύνολο του Γκαριτάνο με 1-0.
Στο 62’ ο νεοεισελθών Σούσο σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη δεν δημιουργούσε τις ευκαιρίες του πρώτου ωστόσο αφού κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λουκεμπάκιο στο 81’ πέτυχε έξι λεπτά αργότερα την ολική ανατροπή χάρη σε γκολ του Λούκας Οκάμπος έπειτα από καραμπόλα στην περιοχή της Αλμερία και διαδοχικά λάθη του Μαξιμιάνο. Από το πουθενά ο Αρίμπας έβγαλε εκπληκτική σέντρα και ο Μιλοβάνοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά. Στο 90+8’ ο Λουκεμπάκιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με κεφαλιά που πέρασε έξω από την μικρή περιοχή.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Πούμπιλ, Μοντές, Ραντοβάνοβιτς, Σεντέλες, Ρομέρο (66’ Ρομπερτόνε), Έντγκαρ, Λόπι (88’ Ραμαζάνι), Εμπάρδα (88’ Μιλοβάνοβιτς), Βιέρα (84’ Αρίμπας), Λοθάνο (65’ Μπαπτιστάο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Ζέσους Νάβας (60’ Ακούνια), Μπαντέ, Σέρχιο Ράμος, Σάλας, Τόρες (71’ Γκούντελι), Σο (60’ Σούσο), Σουμαρέ, Οκάμπος, Εν Νεσίρι (71’ Λουκεμπάκιο), Ρομέρο