Δε λέει να ξεμπλέξει η Ουντινέζε. Η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι κόλλησε στο 1-1 μέσα στην έδρα της με τη ουραγό Σαλερνιτάνα και βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά με ένα ματς παραπάνω από Βερόνα και Σασουόλο.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Τσάουνα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 10’ ο ίδιος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 13’ ακυρώθηκε γκολ του Τοβέν και στο 18’ ο Οτσόα έδωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Λούκα. Στο 39ο λεπτό ο Λόβριτς έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά ενώ στο 41’ ήταν η σειρά του Λούκα να σπαταλήσει σπουδαία ευκαιρία. Τελικά στο 45+3’ ο Καμαρά με απίθανο ψαλιδάκι από το πέναλτι έφερε στα ίσα το σκορ.

Στο 52ο λεπτό η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τοβέν έξυσε τα δοκάρια του Οτσόα ενώ στο 62’ ο Καμαρά αστόχησε εξ επαφής και στο  64’ αποβλήθηκε ο Εμποσελέ με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 70ο λεπτό η Σαλερνιτάνα είχε δοκάρι με τον Τσάουνα

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγε, Πέρες, Τζιανέτι, Φερέιρα, Εμποσελέ, Καμαρά (75’ Ζεμούρα), Παγέρο (67’ Εχιζίμπουε), Γουάλας, Λόβριτς, Τοβέν, Λούκα.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Τζανόλι (86’ Σαμπά), Πελεγκρίνο, Μανωλάς (72’ Πασαλίδης), Μπράνταριτς, Κουλιμπαλί (73’ Γκομίς), Ματζιόρε (86’ Γεγκόφσκι), Μπάσιτς, Βάισμαν (71’ Ικβουεμέσι), Καντρέβα, Τσάουνα