Πορεία… αντίθετη βλέπει για τον Μάριο Χεζόνια και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ η Marca. Συγκεκριμένα το ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι εάν ο Κρόατης άσος υπογράψει στον Παναθηναϊκό AKTOR τη νέα σεζόν τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους ο Ισπανός πρώην ΝΒΑερ με τη «βασίλισσα» να μπαίνει στη διαδικασία να τον υπογράψει.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι πράσινοι είναι ένας από τους πιο πιθανούς προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του για τη νέα σεζόν, αν όχι ο επικρατέστερος και εικάζει ότι εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο τότε δεν θα έχει θέση στην ίδια ομάδα και ο Χουάντσο. Έτσι συνεχίζοντας την υπόθεσή του αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει την κίνησή της για να τον υπογράψει και να τον κάνει δικό της για να καλύψει το κενό από την αποχώρηση του Χεζόνια.

Στα υπέρ της κίνησης αυτής από την Ρεάλ για την απόκτηση του Χούαντσο εάν τελικά αυτή συμβεί είναι και το γεγονός ότι η «βασίλισσα» θέλει να ενισχύσει και άλλο το ισπανικό στοιχείο στην ομάδα με διεθνείς Ισπανούς παίκτες, ένα στοιχείο που το έχει ο Χουάντσο.