Από την περασμένη χρονιά, οι Σαουδάραβες έκαναν… δυναμική είσοδο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αποκτώντας μερικά τεράστια ονόματα του αθλήματος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ενγκολό Καντέ και άλλοι.

Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, αυτό ήταν μόνο το «ορεκτικό», αφού οι ομάδες της χώρας στοχεύουν να κάνουν ένα οικονομικό all-in και το ερχόμενο καλοκαίρι, με το ισπανικό «relevo» να φέρνει ένα ακόμη όνομα στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Αλ Ιτιχάντ έχει στο στόχαστρο τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος έχει αρχίσει να βρίσκει σταδιακά τη φόρμα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη μέση. Ο Γερμανός πορτιέρε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και αγαπάει τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο σίγουρα δεν θα τον άφηναν… αδιάφορο τα υψηλότατα ποσά που προσφέρουν οι Σαουδάραβες.

Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί επίσης βασίζουν πολλά στον Τερ Στέγκεν, όμως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεδομένα θα σκέφτονταν να τον παραχωρήσουν για κάποιο πολύ ψηλό ποσό. Φέτος, ο Γερμανός μετράει 21 παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα», σε 9 εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.