Η Ομόνοια με ανεβασμένη την ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό της θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, και οι πράσινοι, στο ΓΣΠ, έχουν πολύ καλή παράδοση αφού δεν έχει χάσει εδώ και δύο χρόνια.
Συγκριτικά με το ντέρμπι στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» απέναντι στον Απόλλωνα, ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ είδε τις επιλογές του να αυξάνονται κι αναμένεται να προβεί σε τουλάχιστον δύο αλλαγές, χωρίς να αποκλείονται περισσότερες.
Ο Κουλιμπαλί θα πάρει τη θέση του Μίλετιτς στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σεμέδο θα αντικαταστήσει τον Λέζιακς.
«Παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Σιπριάνο να έχει πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα και με αυτό το ενδεχόμενο υπάρχουν δύο σενάρια. Ή μένει στον πάγκο ο Νικόλας Παναγιώτου ή δεν αρχίζει το παιχνίδι ο Λανγκ και ο Κύπριος διεθνής θα αποτελέσει με τον Κουλιμπαλί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Επιπλέον, εάν κριθεί έτοιμος ο Σίμιτς (όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση), τότε θα αρχίσει στο δεξί άκρο της επίθεσης αντικαθιστώντας τον Φράνσον.
Αν, ωστόσο, κριθεί πως δεν μπορεί να βοηθήσει η συγκεκριμένη θέση θα «παιχτεί» μεταξύ του Σουηδού και του Κακουλλή.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως με τον Απόλλωνα Φράνσον και Χάμπος άλλαζαν θέση με τον Κύπριο διεθνή να «βγαίνει» στο άκρο της επίθεσης και τον 29χρονο να κινείται στον χώρο του κέντρο δίπλα από τον Κούσουλο.
Εν κατακλείδι, δύο αλλαγές μοιάζουν να είναι σίγουρες (όσο σίγουρος μπορείς να είσαι στο ποδόσφαιρο εν πάση περιπτώσει), ενώ ο Νορβηγός ίσως προχωρήσει σε άλλες δύο ή τουλάχιστον σε μία εξ αυτών.

Θράσος Δημητρίου