Ο Λαουτάρο Μαρτίνες “βομβαρδίζει” τις αντίπαλες εστίες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Ίντερ να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του, με το “Tuttomercato” να αποκαλύπτει ωστόσο πως παραμένει η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό.

Η Ίντερ προελαύνει προς την κατάκτηση του 20ου σκουντέτο φτάνοντας τις επτά διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα με το 4-0 στην έδρα της Λέτσε και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει μεγάλο μερίδιο της εκτελεστικής της δεινότητας δεν είναι άλλος από τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός στράικερ βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα στο “Βία Ντελ Μάρε” και έφτασε τα 22 στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ, 2ος με 15 ο Βλάχοβιτς), ενώ συνολικά έφτασε τα 101 γκολ στην Serie A με τους νερατζούρι και ανέβηκε στην 15η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος με τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας (στην κορυφή ο Τότι με 250 γκολ με την Ρόμα).

Σύμφωνα πάντως με την “Tuttomercatoweb”, παρά τα ανδραγαθήματα του πρωταθλητή κόσμου με την Ίντερ, η διοίκηση της Ίντερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να έρθει σε συμφωνία με τον μάνατζέρ του για το νέο συμβόλαιο, με τις δύο πλευρές να έχουν μία σεβαστή οικονομική απόσταση που δεν έχει καλυφθεί.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ προσφέρει στον παίκτη 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ετησίως για να επεκτείνει τη συνεργασία τους μέχρι το 2028 (το υπάρχον συμβόλαιο έχει ισχύ ως το 2026), με τον Λαουτάρο να επιμένει ωστόσο για οκταψήφιο ποσό, ήτοι 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

“Όπως έχει πει ο διευθυντής (σ.σ, Μπέπε Μαρότα) είμαστε στο σωστό δρόμο. Λείπουν λεπτομέρειες, δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν υπάρχει βιασύνη επειδή έχω ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο. Είμαι ήρεμος”, είχε δηλώσει δέκα ημέρες πριν ο Αργεντινός.