Ο Κύπριος προπονητής Νικόλας Μαρτίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ανέλυσε τα δεδομένα της μάχης του τίτλου μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη και όντας η σεζόν μια αγωνιστική πριν το φινάλε της α’ φάσης.

«Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο που είπε ότι είναι σημαντική μεν η διαφορά των τριών βαθμών αλλά όχι καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος. Η διαφορά είναι τρεις βαθμοί και οι διαθέσιμοι μέχρι το φινάλε είναι 33» είπε αρχικά ο Κύπριος κόουτς στο balla.com.cy.

Για το προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ και πόσο σημαντικό είναι αυτό: «Έχει Προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ αλλά θα δώσουν και οι δύο ομάδες σίγουρα άλλα δέκα ντέρμπι και έχουν άλλα δύο παιχνίδια μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι το ΑΠΟΕΛ μπήκε με μεγαλύτερη διαφορά στην β’ φάση και στο τέλος δεν τα κατάφερε. Είναι σημαντικό το+3 αλλά όχι τελειωτικό, δεν πήρε από τώρα το πρωτάθλημα. Εδώ να πω ότι μετά τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει και τρίτος μνηστήρας για τον τίτλο. Αν θα μπει και τρίτος στο κόλπο και δεν θα είναι η κούρσα για δύο άλογα θεωρώ ότι μόνο η ΑΕΚ μπορεί να το κάνει από τους υπόλοιπους».

Χρίστος Χρίστου

-Έρχεται και δεύτερο μέρος της ανάλυσης της μάχης του τίτλου από τον Νικόλα Μαρτίδη.