Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ελίασον (47′), βλέποντας όμως τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 89′ με τον Κεντζιόρα και τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στην κορυφή, μετά το τελικό 1-1 στο ντέρμπι των «δικεφάλων».

Ο Σταύρος Πήλιος, που αγωνίστηκε ως βασικός, επεσήμανε πως η Ένωση θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στη δική του ολοένα και καλύτερη παρουσία αλλά και στην ανυπομονησία του να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος στη NOVA:

Για το ματς: «Ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ότι η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το 1-0 και αν αυτό ήταν βάσει σχεδίου: «Θέλαμε να πιέσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Σίγουρα όταν είσαι εδώ, θέλεις να κρατήσεις μηδέν. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει στροφές: «Πατάω πολύ καλύτερα. Με βοηθούν ο προπονητής και οι συμπαίκτες. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Πιστεύω τα καλύτερα θα έρθουν».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Σαν Σταύρος το περιμένω πώς και πώς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες».