Τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη έριξαν την Ανόρθωση στην 6η θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα να ψάχνει νίκη-αντίδρασης σε ένα μεγάλο ντέρμπι.
Ενδεχόμενο διπλό στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια θα αποτελέσει «βάλσαμο» και θα δώσει το έναυσμα για ένα νέο σερί στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της α’ φάσης.
Η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής μπήκε στην τελική της ευθεία. Απομένει άλλη μια προπόνηση, αυτή της Πέμπτης και μέσα από αυτήν θα ξεκαθαρίσει οριστικά κατά πόσον Κάργας και Περέα θα είναι στην αποστολή.
Ανέβασαν ρυθμούς στην πρωινή της Τετάρτης και αυξήσαν κάπως τις πιθανότητες τους σε σχέση με τους Αρτυματά και Γκερέρο που δεδομένα θα είναι εκτός.
Σε περίπτωση που προλάβουν έστω και να είναι στην αποστολή θα αποτελέσουν δύο δυνατές επιπλέον επιλογές για τον Γκαγιέγο από τον πάγκο. Αν είναι σε θέση να παίξουν βασικοί ακόμα καλύτερα.
Μιας και κάναμε λόγο για τον Γκαγιέγο, εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόουτς της «Κυρίας» θα βρίσκεται στα θεωρεία του ΓΣΠ και όχι στον πάγκο μιας και είναι τιμωρημένος.

Χρίστος Χρίστου