Γκέλα ολκής για την Μπιλμπάο η οποία κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Αλμερίας, η οποία αγωνίστηκε και με δέκα παίκτες από το 52’. Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Βαλβέρδε να πιάσει την Ατλέτικο στην 4η θέση.

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Βέσγα κατέληξε στην αγκαλιά του Μαξιμιάνο και στο 9’ το σουτ του Πουμπίγ έφυγε μόλις έξω. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντε Γαλαρέτα στο 23ο λεπτό και στο 34’ ο Μαξιμοάνο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Ινιάκι και Βιγιαλίμπρε. Σο 39ο λεπτό ο Μαξιμιάνο πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Παρέδες και στο 50’ ο Γεράι πρόλαβε τον Ραμαζάνι.)

Στο 52ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ραμαζάνι της Αλμερία κι ενώ θα περίμενε κανείς πως στο εναπομείναν διάστημα η Μπιλμπάο θα πίεζε, είχε μόνο το δοκάρι του Γκαρσία στο 85’ κι ενώ στο 88’ είχε δοκάρι και η Αλμερία με τον Μαρεζί.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Ραντοβάνοβιτς, Σεντεγές (65’ Λάνγκα), Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Μπάμπα, Ρομπερτόνε, Πουμπίγ, Λοπί (47’ Μελέρο), Αρίμπας (65’ Εμπαρμπά), Λοσάνο (65’ Μαρεζί), Ραμαζάνι

ΜΠΙΛΜΠΑΟΣιμόν, Ντε Μάρκος. Γιούρι, Παρέδες, Γεράι, Ντε Γαλαρέτα (66’ Αντέρ), Βέσγα (66’ Σάνσετ), Ι.Ουίλιαμς, Ουνάι Γκόμεθ (46’ Μουνιαΐν), Βιγιαλίμπρε (46’ Ραουλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ (72’ Αρές)