Δριμεία ανακοίνωση από τον ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Με αυτήν την ανακοίνωση υπογράφεται το τέλος της υπομονής και της ανοχής μας, για όλα όσα γίνονται εις βάρος του ΑΠΟΕΛ μας τα τελευταία 2 χρόνια. Τα εγκλήματα μεν εις βάρος μας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, θα συνειδητοποιήσει όμως σύντομα ο ιθύνων νους των πιο πάνω πως όποιος παίζει με το ΑΠΟΕΛ… καίγεται!
Και τι δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια… Τηλεοπτικά ξεκάθαρα διπλά πέναλτι στο 90΄που δεν μας δόθηκαν ποτέ και σταμάτησαν ένα μεγάλο σερί νικών, το αμίμητο με 4 κόκκινες και αποκλεισμός μας από το κύπελλο, την επόμενη χρονιά αποκλεισμός πάλι από το κύπελλο με ανύπαρκτη κόκκινη στο κέντρο του γηπέδου, ενώ φέτος αποκλεισμός μας για μια κροτίδα που τόσο σοβαρά έπληξε τον ποδοσφαιριστή, που ξανάπαιξε στον μεθεπόμενο αγώνα της ομάδας του!
Την ίδια ώρα που θα ξαναπαιχτεί το παιχνίδι άλλων ομάδων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν παραβίαση πρωτοκόλλων του βαρ, εφαρμογή νέων κανονισμών πάνω στο ΑΠΟΕΛ όπως η ακύρωση γκολ σε ντέρμπι με ανύπαρκτο χέρι μισό λεπτό πριν και ενώ άλλαξε η κατοχή της μπάλας , κόκκινες σε αντιπάλους που δεν δόθηκαν ποτέ και τόσα άλλα που χρειαζόμαστε σειρά βιβλίων για να γραφτούν. Ως κερασάκι στην τούρτα, έρχεται και η γελοία απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για να ευνοηθούν…μαντέψτε ποιοι!
Στο θέατρο του παραλόγου έλαβαν μέρος αρκετοί ηθοποιοί… Μάζιτς, Μενέλαος, Φωτίου, Αργυρού, Νεοκλέους, Ροβέρτος, Μεσίνα, Βρυωνίδης και άλλοι εντεταλμένοι αχυράνθρωποι που έκαναν τα πάντα να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανέθεσε ο…παραγωγός τους. Μέχρι εδώ όμως! Αν σε ανέχεται όλη η Κύπρος συμπεριλαμβανομένου του Πρόδρομου Πετρίδη.. δεν θα σε ανεχτούμε εμείς!
Ήρθε η ώρα των πράξεων και όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πολεμήσει! Από τον πιο μεγάλο στον πιο μικρό! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οπαδό-φορέα αυτής της ιδέας που λέγεται ΑΠΟΕΛ»!
* Για λόγους δεοντολογίας, αφαιρέθηκαν ορισμένες παράγραφοι από την ανακοίνωση.