Και όμως, μάθαμε πότε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, κατάλαβε ακριβώς πότε θα φύγει ο προπονητής της Λίβερπουλ. Το είπε ο ίδιος. Και η ατάκα του, όταν την ακούει κανείς, είναι ολίγον τι… δυσάρεστη!

Η ιστορία δεν αλλάζει. Ό,τι και αν ειπωθεί, οτιδήποτε και αν γράψει κάποιος, το νόημα είναι το ίδιο.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως από την κατάληξη που θα έχει η σεζόν για την ομάδα του. Είτε πάρει τα πάντα, είτε μείνει δίχως τίτλο, ο Γερμανός θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, πράγμα που κατέστησε επίσημο πριν από ένα δίμηνο.

Ξεκαθάρισε πόσο αγαπάει την ομάδα, αλλά επισήμανε ξεκάθαρα πως κουράστηκε και πως γενικώς χρειάζεται «διάλλειμα» από την προπονητική. Ωστόσο, αισίως ο βοηθός του, ο Πεπ Λάιντερς, έκανε γνωστή την στιγμή που κατάλαβε πως ο προπονητής της Λίβερπουλ αποχωρεί.

Γύρισε τον χρόνο πίσω, σε μία μεταξύ τους συζήτηση. Τι του είπε ο Κλοπ και η πρόθεση έγινε αντιληπτή; Πως μπαίνουν πλέον στο φινάλε ενός project. Και ο Λάιντερς το κατάλαβε…

Εν συνεχεία, σταμάτησε να δέχεται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, στη συνέντευξη Τύπου του Λιγκ Καπ, λέγοντας πως η Λίβερπουλ σε μερικές ώρες παίζει για τίτλο και είναι άκομψο!