Η ΑΕΛ δεδομένα θα βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ στην β’ φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα να παρουσιάζεται σαφώς με αλλαγμένη ψυχολογία, μετά και τη νίκη της επί της Νέας Σαλαμίνας. Επόμενος αντίπαλος η Καρμιώτισσα, εκτός έδρας σε μια αναμέτρηση που η ΑΕΛ θα κυνηγήσει το τρίποντο για να δώσει συνέχεια και στα θετικά αποτελέσματα. Ενδεχόμενη νίκη της ομάδας θα διαλύσει λογικά και κάθε υποψία εμπλοκής της σε περιπέτειες…
Ο Αλέξης Γαρπόζης θα έχει στην διάθεση του ξανά τον Μαρς ενώ και ο Κανό επίσης αναμένεται να είναι διαθέσιμος.  Δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο για τον Μπάστο ακόμα. Στα θετικά ήταν οι εμφανίσεις των νέων αποκτημάτων, αφού Ανέστη, Ντε Λούκας και Μίντσιεφ είχαν πολύ καλή απόδοση. Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό η ΑΕΛ προφανώς και θα ανεβάσει λίγο το επίπεδο της.
Όπως ανέφερε και ο τεχνικός της ομάδας, η ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.  Στην ΑΕΛ αυτό που οφείλουν να κάνουν από εδώ και πέρα είναι να αξιοποιήσουν τον χρόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να δουν πως μπορεί η ομάδα να αποφύγει τα φετινά λάθη  και να εμφανιστεί πιο δυνατή τη νέα χρονιά.

Μιχαήλ Αριστείδου