Ένας πρώην ξέρανε τη Ρεάλ στο 90+3’. Η «βασίλισσα» βρισκόταν μπροστά στο σκορ ως το 90+3’ κόντρα στην Ατλέτικο αλλά ο Γιορέντε ισοφάρισε κι έτσι οι «ροχιμπλάνκος» απέσπασαν την ισοπαλία (1-1). Στο +2 από την Τζιρόνα η Ρεάλ και στο +8 και +10 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αντίστοιχα.

Πριν καν τη σέντρα ο Αντσελότι είδε τον Βινίσιους να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην προθέρμανση και να τίθεται νοκ άουτ, με τον Μπραΐμ Ντίαθ να τν αντικαθιστά.

Στο 3ο λεπτό ο Όμπλακ μπλόκαρε εύκολα το πλασέ του Ροδρίγο ενώ στο 5’ το σουτ του Καμαβινγκά πέρασε ψηλά έξω και στο 8’ ο Λούνι έπεσε και απομάκρυνε το συρτό σουτ του Μοράτα.

Και στο 20ο λεπτό ο Μπραϊμ Ντίαθ ευνοήθηκε από τις κόντρες και από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 23’ ο Λούνιν είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Βίτσελ ενώ στο ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Σάβιτς πέρασε εκτός και στο 26’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Ροδρίγο.

Στο 31’ το σουτ του Ντίαθ σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 35’ η κεφαλιά του Σαούλ έφυγε εκατοστά έξω.

Η Ατλέτικο μπήκε πιο καλά στο 2ο μέρος και στο 49’ ο Γκριεζμάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σάβιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-1 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για παρεμπόδιση του Λούνιν από τον Σαούλ που ήταν εκτεθειμένος.

Στο 66’ η Ρεάλ έφυγε στην κόντρα αλλά ο Όμπλακ νίκησε τον Ροδρίγο σε μοναδικό τετ α τετ και στο 70’ ο Ντίαθ άδειασε Ερμόσο και Βίτσελ αλλά πλάσαρε άστοχα. Στο 77’ ο Λούνιν απέκρουσε εντυπωσιακά το τακουνάκι του Γκριεζμάν o οποίος στο 90′ πλάσαρε στα σώματα. Και τελικά στο 90+3’ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Ρεάλ ο Ντεπάι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιορέντε με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Βάθκεθ, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μεντί, Κρόος, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροδρίγο (75’ Μόντριτς), Μπραΐμ Ντίαθ, Μπέλινγκχαμ (88’ Σεμπάγιος)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ερμόσο, Βίτσελ, Σάβιτς, Ρικέλμε (46’ Μολίνα), Γιορέντε, Κόκε (68’ Κορέα), Ντε Πολ (60’ Ντε Πολ), Σαούλ (60’ Ντεπάι), Γκριεζμάν, Μοράτα (60’ Λίνο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ