Με υπόδειξη και αποδοχή του Γιάννη Αναστασίου έκλεισε η συμφωνία Ομόνοιας με Βάλντας Νταμπράουσκας.
Ο ένας γνωρίζει τον άλλο και έχουν  μάλιστα καλή σχέση, με αποτέλεσμα να ανάψει…πράσινο ο νυν προπονητής και σύμβουλος  στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού των «πρασίνων».
Ο Γιάννης Αναστασίου, εξέφρασε λοιπόν την πλήρη στήριξη του στο 47χρονο Λιθουανό προπονητή και υιοθέτηση επίσης το 2ετές συμβόλαιο που του πρότεινε η διοίκηση Παπασταύρου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομόνοιας, ο κύριος Νταμπράουσκας αρχίζει άμεσα να ασκεί μέρος των καθηκόντων του, που αφορούν κυρίως τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.
Θα είναι στην Κύπρο για να δει αγώνες της ομάδας και να έχει από κοντά επαφή με το Γιάννη Αναστασίου.
Συνάμα, οι δύο τους βάζουν μπρος για να αξιολογήσουν τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές και να βρουν τους επόμενους που θα στελεχώσουν την Ομόνοια της επόμενης 2ετίας.
Όπως κάθε φορά που αλλάζει ο προπονητής και ειδικά ο άνθρωπος ο οποίος θα έχει τον απόλυτο συντονισμό και ευθύνη των μεταγραφών (βλέπε Αναστασίου) έτσι και τώρα, στην Ομόνοια, προβλέπονται πολλές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στο ρόστερ.
Οι πληροφορίες μας, θέλουν επίσης τον Λιθουανό προπονητή να οργανώνει το δικό του επιτελείο με συνεργάτες τα εμπιστοσύνης.
Αυτό έκανε και στον ΟΦΗ, όταν είχε το δικό του βοηθό, το δικό του αναλυτή ενώ είχε και δικό του προπονητή τερματοφυλάκων (και οι τρεις Λιθουανοί)
κάτι που προμηνύει και σε αυτό τον τομέα αλλαγές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Όλα λοιπόν δείχνουν, ότι η Ομόνοια έχει ήδη εισέλθει στην εποχή Αναστασίου και Νταμπράουσκας.
Παρόλο ότι η προσοχή είναι στην προσπάθεια της ομάδας να υλοποιήσει το διπλό στόχο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις-αποφάσεις που θα αφορούν τη νέα σεζόν.