Η Γουλβς νίκησε με 1-0 τη Σέφιλντ και τη βύθισε κι άλλο. Σταθερά στην τελευταία θέση οι «λεπίδες» και πλέον στο -7 από την Έβερτον που βρίσκεται στη 17η θέση. Στην οκτάδα η Γουλβς!
Στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Σεμέδο από δεξιά ο Αχμέντχοντζιτς πρόλαβε σωτήρια τον Λεμινά ενώ στο 19’ ο Σα είπε όχι σε όμορφο γυριστό του Μπριούστερ. Στο 23ο λεπτό ο Μπριούστερ έχασε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία για τη Σέφιλντ και στο 29’ ο ΜακΑτί πάτησε περιοχή από αριστερά αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Σα μπλόκαρε εύκολα.
Και τελικά στο 31’ ο Αΐτ Νουρί σέντραρε από αριστερά και ο Σαράμπια με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 36’ το σουτ του Νέτο λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ ενώ στο 45’ η Γουλβς απείλησε με τα σουτ των Γκόμες και Σαράμπια μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
Στο 59ο λεπτό το σουτ του Μπριούστερ έξυσε το δοκάρι του Σα ενώ στο 66’ ο Γκρμπιτς είπε όχι σε γύρισμα του Σαράμπια και στο 90+2’ ο Γκρμπιτς έσωσε και μετά από σουτ του Γκομες.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Αΐτ Νουρί (77’ Ντόιλ), Λεμινά, Γκόμες, Νέτο, Σαράμπια (90’ ντόχερτι), Χουάνγκ (85’ Μπελεγκάρντ).

ΣΕΦΙΛΝΤ: Γκρμπιτς, Τράστι, Μπριούστερ (82’ Ντέιβις), Χάμερ, Αχμέντχοντζιτς,. Νόργουντ (82’ μακΜπέρνι), Μπογκλ, Ρόμπινσον, Σόουζα (82’ Οσούλα), Λαρουσί (74’ Όσμπορν), ΜακΑτί.