Όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σαφώς και δεν αφήνει κανένα ευχαριστημένο στο ΑΠΟΕΛ.
Γιατί, απλά το 2-2 δεν βολεύει και πόσο μάλλον, όταν προηγήθηκε δύο φορές και έδειξε ειδικά μετά το 2-1, ότι μπορούσε να πανηγυρίσει μία ακόμα μεγάλη νίκη.
Σε ένα ματς, απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο, το ΑΠΟΕΛ, είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να…καθαρίσει το ματς, ενώ δεν απειλήθηκε από την ΑΕΚ, εκτός από τα τελευταία 25 λεπτά.
Η ουσία όμως, είναι ότι απώλεσε δύο βαθμούς, χωρίς να απωλέσει όμως τη διαφορά των 6 βαθμών από τον αντίπαλο και γενικά, εξακολουθεί να διατηρεί την 1η θεση που παραμένει στα…πόδια των ποδοσφαιριστών του.
Κανένας, δεν έχει όμως την πολυτέλεια να μείνει σε αυτό το ματς. Ούτε να συνεχίσει τα παράπονα για το χρόνο που είχε από το ματς της Καρμιώτισσας μέχρι την ΑΕΚ, αφού έτσι και αλλιώς γνώριζαν τις ημερομηνίες όταν έγινε η αναβολή.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν, τεχνική ηγεσία κα ποδοσφαιριστές είναι να μαζέψουν τις δυνάμεις τους και να πάνε την Κυριακή στη Λεμεσό για να επιστρέψουν στις νίκες με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αν θέλουν να παραμείνουν το αφεντικό στην κούρσα του τίτλου, πρέπει να νικήσουν και τα τρία ματς που απομένουν μέχρι την έναρξη της δεύτερης φάσης και θυμίζουμε κατά σειρά την ΑΕΛ εκτός, τον Άρη στο ΓΣΠ και τη Δόξα εκτός έδρας.