Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και ήταν λάβρος κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Πάφος FC.

Για το παιχνίδι με την Πάφος FC: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς παίζαμε με έξι βασικούς εκτός όμως αυτοί που έπαιξαν έδειξαν ότι μπορούν. Η ομάδα έχει βάθος παίζοντας με την Πάφος FC που είναι από τις τρεις καλύτερες ομάδες».

Ποιες είναι οι άλλες δύο; «Το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης. Αυτές οι τρεις έχουν το κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες χωρίς να λέει κάτι αυτό».

Στην συνέχεια εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία: «Δεν είναι απλά τα πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και βλέποντας κάποια πράγματα που συμβαίνουν επηρεάζονται. Για κάποιους ίσως να είναι λεπτομέρειες, για εμάς δεν είναι όμως. Δεν τελείωσε τίποτα, δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Θεωρώ ότι να πηγαίνει μια ομάδα στην Πάφο και να νιώθεις ότι δεν θα είναι καλά τα πράγματα από κάποιους άλλους. Στο παιχνίδι αυτό ξέρουμε ποιος  ήταν διαιτητής που ήταν και πριν 20 μέρες στο Δασάκι και τα έκανε πάλι μαντάρα. Ο  Μεσίνα θεώρησε ότι θα ήταν εύκολο απόγευμα. Έβαλε ένα στο VAR αστραπομάτη από τις εμπειρίες του αντί να βάλει έναν ξένο. Την περασμένη βδομάδα ήρθε ένας διαιτητής και μου απολογήθηκε για ένα λάθος που έκανε και καθόρισε αποτέλεσμα εναντίον μας».

Για τον διαιτητή: «Δεν είναι από τους καλύτερους ο Θεουλή. Αν νομίζει κάποιος ότι ο Θεουλή είναι ο Θεός, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν είδε ότι το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ; Ήταν πεντακάθαρο αλλά ο κ. Αντωνίου από το VAR δεν είχε την ευαισθησία να τον καλέσει να το δει. Στο 70’ δέχθηκε αγκωνιά ο Ντε Ιριόνδο, σφύριξε παράβαση και πήγε και έδωσε ελεύθερο. Γνωρίζουμε τον κ. Θεουλή. Στο 9ο λεπτό με το πρώτο φάουλ έβγαλε κάρτα. Από την συμπεριφορά του καταλαβαίνεις πράγματα. Το νιώθαμε πριν ξεκινήσουμε από το Δασάκι για να πάμε στην Πάφο. Στο 87’ στην φάση του πέναλτι έβαλα την φάση για να δω αν τον άγγιξε. Ένας έμπειρος διαιτητής πρέπει να προσέξει τι γίνεται, ήταν πολύ κοντά., Όποιος και να ήταν εκεί θα επιδίωκε να κερδίσει κάτι. Δεν δέχομαι εκείνο το άγγιγμα να δημιούργησε εκείνο το πέσιμο σα να και του έκοψε τα πόδια. Γιατί αυτή η άνιση μεταχείριση; Εμείς γιατί να μην έχουμε έναν ξένο στο VAR;».