Στο 1-1 έμειναν Ουντινέζε και Κάλιαρι κα συνεχίσουν αμφότερες να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στο 14ο λεπτό ο Ζεμούρα κοντρόλαρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, έφερε την μπάλα στο δεξί και με απίθανο σουτ έγραψε το 1-0. Στο 31ο λεπτό ο Τοβέν έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα και ο Λούκα πήρε την κεφαλιά αλά αστόχησε για λίγο ενώ στο

Στο 40’ ο Σάμαρντζιτς έπιασε μακρινό σουτ με την μπάλα να ξύνει τα δοκάρια του Σκούφετ και στο 43’ ο Οκέγε είπε όχι σε σουτ του Λαπαντούλα αλλά στο επόμενο λεπτό ο Οτζέλο σέντραρε από αριστερά και ο Γκαετάνο με κεφαλιά έγραψες το 1-1.

Στο 48’ η Κάλιαρι άγγιξε την ανατροπή καθώς είχε δοκάρι σε σουτ του Λαπαντούλα και στο 58’ το σουτ του Λούκα πέρασε δίπλα από την εστία του Σκούφετ.

Στο 60’ την ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Τοβέν και στο 74’ ο Σάμαρντζιτς αστόχησε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 90+2’ το μακρινό σουτ του Ντι Πάρντο πέρασε μόλις έξω.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκέγε, Τζιανέτι, Πέρες, Ζεμούρα (65’ Εμποσελέ), Εχιζίμπουε (65’ Φερέιρα), Κρίστενσεν, Γουάλας, Λόβριτς (83’ Παγέρο), Τοβέν (78’ Μπρένερ), Σάμαρντζιτς, Λούκα (79’ Σαξές)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Οτζέλο, Μίνα, Ντοσένα, Τζάπα (78’ Ντι Πάρντο), Ντεϊόλα, Γιάνκτο (78’ Νάντες), Μακουμπού, Λαπαντούλα (78’ Παβολέτι), Γκαετάνο, Λουβούμπο