Και τώρα η Ανόρθωση. Το πλάνο των πρωτοπόρων, προσαρμόζεται στον επόμενο αντίπαλο και στη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Αναμφίβολα, θέλουν στο ΑΠΟΕΛ να πάνε και να φύγουν από αυτό το ματς σαν αφεντικό στην βαθμολογία.
Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Σα Πίντο, να ξεφύγει από τον πρώτο σκόπελο και μάλιστα εκτός έδρας, έχοντας το πάνω χέρι στη βαθμολογία και γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι πολύ μεγάλης σημασίας το αποτέλεσμα στην 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης.
Ο Πορτογάλος προπονητής, ξέρει πολύ καλά, τι πρέπει να κάνει (από πλευράς τακτικής) για να πετύχει τον στόχο μέσα σε μία δύσκολη έδρα.
Πλην του παροπλισμένου Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα και το ενδιαφέρον, επικεντρώνεται στην 11άδα που θα επιλέξει.
Τέσσερις αλλαγές αναμένεται να γίνουν, συγκριτικά με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Τσεπάκ δεξιά στην άμυνα, ο Ντάλσιο στη μεσαία γραμμή και ο Ντογκαλά δεξιά στην επίθεση.
Βασικά, θα επανέλθει το γνωστό σχήμα με τα αντίστοιχα πρόσωπα. Ο Πέτροβιτς θα παίξει με την Ανόρθωση και θα χάσει τη 2η αγωνιστική (Πάφος FC), ο Τσεπάκ, επιστρέφει πιο ξεκούραστος, ο Ντάλσιο (συνεχίζει εκτός απροόπτου στο ΑΠΟΕΛ) και ο Ντογκαλά που πήρε μερική ανάσα (αγωνίστηκε σαν αλλαγή) στο τελευταίο ματς.