Από παιχνίδι της χρονιάς σε παιχνίδι της χρονιάς πάει ο Απόλλωνας. Με την ΑΕΛ το έβγαλε με επιτυχία και τώρα πρέπει να το κάνει και με την ΑΕΚ προκειμένου η σεζόν να μην λάβει πρόωρο τέλος όσον αφορά τους στόχους και τις προοπτικές διάκρισης.

Το παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι δίχως αύριο, έτσι το αντιμετωπίζουν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος.
Οι παίκτες στο Κολόσσι δείχνουν αποφασισμένοι, ενώ ο κόσμος από την μεριά του θα τους στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις μετατρέποντας σε «καμίνι» το ΑΛΦΑΜΕΓΑ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό ερωτηματικό είναι η παρουσία του Μπακένγκα στην αποστολή. Οι υπόλοιποι δεδομένα είναι διαθέσιμοι.
Η πιθανότερη 11άδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Πάμπλο Ματσίν στο μεγάλο παιχνίδι είναι η ακόλουθη:
Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Νταρίκουα, Σάντος, Μαλεκκίδης, Χάμπος, Αρτεάν, Βαλμπουενά, Σαγκάλ, Κοστάκε (Κολ), Μάρκες.

Χρίστος Χρίστου